ZiarulRing

18-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Fiica Danei Nălbaru, colega de muncă a tatălui ei, Dragoș Bucur. Cum e posibil așa ceva. Fata i-a uimit pe toți

Avatar

Publicat

pe

Talentul nu există, ci se crește, iar un astfel de talent au crescut Dana Bolbaru și Dragoș Bucur. Fata cea mare a cuplului, în vârstă de 13 ani, este colega de muncă a tatălui ei.

Sofia, fiica Danei Nălbaru, colega de muncă a tatălui ei, Dragoș Bucur

Actor și prezentator de televiziune, Dragoș Bucur are toate motivele pentru a fi fericit. Acasă îl așteaptă 3 copii, o soție superbă și, pe lângă toate acestea, poate face în continuare ce îi place. Mai exact, pe lângă pașii pe care îi face pe teren în emisiunea ”Visuri la cheie”, își poate exercita în continuare meseria de actor. Acum, fericirea ar trebui să fie dublă în condițiile în care deja una dintre fetele sale i se alătură. Din luna septembrie, Dragoș a început filmările la o peliculă care va fi realizată după un basm scris de el și fiica mai mare, Sofia, numit ”Delta neagră”, o producție regizată de Dorian Boguță.

Dragoș Bucur și Sofia

De asemenea, fata, în vârstă de 13 ani, va juca alături de tatăl ei. Protagoniștii vor juca și cu celebra Maia Morgenstern. După cum este amintit și în denumirea peliculei, filmările vor avea loc în județul Tulcea, anume în Delta Dunării. De subliniat este că întreaga echipă și-a început munca acum pentru a realiza trailerul filmului, însă grosul se va realiza abia în vara anului 2020.

”Delta neagră” – iele, zmei și lipoveni

„«Delta neagră» este un basm scris de Dragoş Bucur împreună cu fiica lui, Sofia. Este o chestie mistică, despre Deltă, iele, zmei şi lipoven”, a spus Dorian Boguță pentru tlnews.ro.

De ce în Deltă?

„Judeţul Tulcea şi Delta Dunării sunt foarte ofertante pentru orice regizor şi orice scenograf. Dincolo de natura acestui judeţ «cât o ţară», unde avem Munţii Măcinului, Dunărea, Delta şi Marea Neagră, suntem şi un muzeu etnic, Dobrogea fiind plină de poveştile etniilor care trăiesc în armonie de sute de ani”, a spus Corina Davidov, reprezentant al Asociației de Management al Destinației Turistice Delta Dunării.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *