ZiarulRing

25-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Fiica Biancăi Drăgușanu, la un pas de moarte. Mama ei a povestit drama prin care a trecut

Avatar

Publicat

pe

Invitată astăzi în emisiunea ”Teo Show”, de la Kanal D, Bianca Drăgușanu a povestit despre ultimele întâmplări din viața sa, drumurile recente în Dubai, afacerea pe care o are împreună cu Ramona Gabor, gândul de a se stabili în Emirate și o întâmplare nefericită cu fiica sa, Sofia, care a lăsat-o cu traume. Micuța a fost la un pas de moarte, vara trecută, când s-a aruncat în apă, la piscină, deși nu știa să înoate.

Sofia, la un pas de moarte. Fiica Biancăi Drăgușanu s-a aruncat în piscină, deși nu știa să înoate

Bianca Drăgușanu a fost prezentă astăzi în platoul emisiunii ”Teo Show” de la Kanal D, alături de fiica sa, Sofia. Deși vesele la început, vedeta vorbind despre cât de bine îi merge în plan profesional, conversația a deviat la o întâmplare ce se putea sfârși tragic. Vara trecută, Sofia a fost la piscină cu mama sa, iar când aceasta a scăpat-o din ochi pentru o clipă, s-a dus în apă. Panicată, Bianca s-a aruncat în bazin îmbrăcată pentru a o salva.

„În vară, am avut o întâmplare în care Sofia era să se înece. I-a povestit după lui tati că mami e eroină. Și bunicii i-a povestit, cu toate că i-am spus să rămână secret între noi. A fost o fracțiune de secundă, i-am zis să nu se ducă. M-am aplecat să mă încalț și, când am ridicat ochii, nu mai era copilul. Era o petrecere cu copiii, numai ea nu știa să înoate.

O să merg eu cu ea la lecții în viitor, pentru că, după întâmplarea din vară, am fost în panică totală. Două zile numai asta am visat. Și Victor se întreba dacă acum o să-i fie copilului frică de apă”, a povestit Bianca Drăgușanu la Kanal D.

Are în plan să se stabilească în Dubai  

Cât despre posibilitatea de a da România pe Dubai, diva a spus: „Am meditat câteva zile la asta. Toți prietenii mei mi-au zis că pot să performez și în Dubai și nici nu o iar de la zero, adică lumea mă recunoaște oriunde. Aici, dacă o rochie pornește de la 150 sau 200 de euro, la ei de la 1000. Mi-ar plăcea acum un boutique cu un croitor în el.

Acum vrem să mergem acolo doar pentru o vacanță, cu Sofia și mama. Pentru o posibilă mutare, am discutat cu Victor și i-am zis ca în prezent doar vizităm, vedem. El o iubește, o adoră, o divinizează. De multe ori, are probleme cu mama, pentru că tot așa o divinizează și ea, dar ea bagă strâmbe. O sună pe Sofia cât stă la Victor și îi spune că îi e dor de ea tare, iar Sofia spune imediat că vrea la buni”.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *