ZiarulRing

25-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Fetița cea mică i-a dat viața peste cap lui Mihai Morar. ”Ăsta ar trebui să fie testul oricărui om!”

Avatar

Publicat

pe

După ce fetița lui Mihai Morar a apărut în viața lui, acesta a trebuit să se ocupe mult mai mult de familie ca de obicei. Prin ce a trecut prezentatorul în încercarea de a trece testul pe care micuța i l-a pregătit?

Fetița cea mică i-a dat viața peste cap lui Mihai Morar

Mihai Morar, prezentatorul de la Antena Stars în vârstă de 38 de ani, este unul dintre cele mai îndrăgite persoane din televiziune. În ultimul timp el a avut un eveniment foarte important în familia sa. După ce a apărut pe lume fetița lui pe nume Roa, acesta s-a ocupat foarte mult de creșterea ei, astfel încât micuța a trecut peste perioada de alăptat. Mihai Moraru a declarat aceste lucruri în cadrul emisiunii ”Răi da Buni”.

Bărbatul este împlinit din toate punctele de vedere, având o familie superbă formată din îndrăgita lui soție Gabriela și cele trei fetițe. După ce de curând mezina familiei, Roa, a renunțat la lapte, Mihai încearcă să îi arate cum să mănânce. Prezentatorul a menționat în cadrul emisiunii ”Răi da Buni”, că nu este nimic de făcut în viață până când trebuie să hrănești un copil. Sugerează că acesta ar trebui să fie testul fiecărui om.

Fetița cea mică i-a dat viața peste cap lui Mihai Morar. ”Ăsta ar trebui să fie testul oricărui om!”

Cum se descurcă Mihai Moraru cu fetița lui?

Bărbatul a specificat amănunte despre termenul de diversificare, susținând că acesta se referă în special la părinți. Ei încearcă diferite metode pentru a-i convinge pe cei mici să mănânce. Meniul bebelușului nu are nici o legătură cu acest termen, deoarece nu el trece la diversificare, ci părinții, încercând diferite metode să îi facă pe copii să mănânce.

„Nu e absolut nimic de nefăcut în viață asta până când trebuie să hrănești un copil în primele săptămâni de diversificare. (…) Ăsta ar trebui să fie testul fiecărui om care lucrează în comunicare publică, televiziune, purtător de cuvânt, relații publice și așa mai departe. Îți dau un copil. Reuşeşti timp de o oră să-i ţii trează atenţia ca să-l faci să mănânce după ce a fost obişnuit să sugă exclusiv de la sân? Cam asta e treaba cu diversificarea şi cu Roa” declară Mihai Morar.

Așadar, în urma celor menționate, prezentatorul s-a descurcat destul de bine cu hrănirea micuței, însă este loc de și mai bine, menționează el. Nu se consideră erou, astfel încât nici Roa nu este cea mai grea fetiță de întreținut. Astfel bărbatul încearcă să facă față carierei sale dar și testelor impuse de micuța sa.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *