ZiarulRing

18-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Fetele lui Sylvester Stallone, în Mexic, amintindu-și de bunica

Avatar

Publicat

pe

Fiica legendarului actor de la Hollywood, Sylvester Stallone, și-a uimit fanii duminică, când a postat o fotografie uimitoare din călătoria ei din Tulum, Mexic.

La plajă în Mexic

Tânăra în vârstă de 22 de ani, și-a etalat silueta incredibilă într-un top negru și bikini asortați, după ce tocmai ieșise din apă, cu părul lăsat desprins pe spate și umed, în timp ce stătea la umbra unui palmier. Sistine purta un colier cu mărgele și a descris postarea cu: „Nu sunt de fapt aici, dar să ne prefacem”.

Sistine se bucura de călătoria în Mexic alături de sora ei Sophia, în vârstă de 24 de ani, și de mama Jennifer,  în vârstă de 52 de ani. A fost o pauză binevenită pentru fete, deoarece au petrecut perioada de carantină la casa familiei lor din Los Angeles.

Sistine și Sophia și-au amintit recent despre „viața frumoasă” a bunicii lor Jackie, care a murit luna trecută la vârsta de 98 de ani. În timpul unui episod din Lumea lui Heather Dubrow pe PodcastOne de săptămâna trecută, cele două au dezvăluit că bunica lor încă dansa și făcea pilates chiar înainte de decesul ei.

Ce ai primit de la bunica ta? 

„Știi, este atât de amuzant, când eram mai tânără, de fiecare dată când mergeam la ea acasă, avea acești micuți Beanie Babies, pe care îi aduna”, își amintea Sistine, înainte de a dezvălui că are aproximativ 50 dintre Beanies în camera ei.

Într-o notă mai reflectorizantă, Sophia a spus că bunica ei a învățat-o că nu trebuie să își planifice întreaga viață. Sistine a spus replica pe care bunica lor le-o spunea tot timpul:  „Ai toată viața să fii bătrână”.

Unchiul modelelor, Frank Stallone, a anunțat vestea morții lui Jackie printr-o postare pe Facebook, dezvăluind că „a murit în somn așa cum și-ar fi dorit”. Câștigătorul premiului Grammy, în vârstă de 70 de ani, a mai scris că Jackie „era o femeie remarcabilă”, care lucra „zilnic” și „plină de viață și neînfricată”.

Frank a oferit câteva detalii impresionante cu privire la viața mamei sale, inclusiv că „a trecut prin interdicții, depresie și al doilea război mondial”. 

Advertisement

„Era greu să nu-i placă, era o persoană foarte excentrică și flamboaiantă”, a spus Frank.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *