ZiarulRing

15-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Fetele lui Pepe se bucură, chiar dacă părinții au divorțat. Care este motivul inedit

Avatar

Publicat

pe

Pepe a făcut declarații despre relația lui cu Raluca Pastramă. Artistul a explicat cum stau, de fapt, lucrurile între cei doi, dar și ce spun fetele despre separarea celor doi.

Pepe, declarații despre relația cu Raluca

Pepe și Raluca s-au despărțit de curând. Deși, relația dintre cei doi părea că nu se va rupe niciodată, nu a fost deloc așa. În urmă cu aproximativ cinci luni de zile, cuplul a hotărât să se despartă. Cu toate acestea, între cei doi va exista mereu o legătură pe viață, deoarece au împreună două fetițe minunate.

Motivele pentru care cei doi au ales să se despartă au fost speculate de admiratorii acestora, și se pare că soția artistului i-ar fi fost infidelă acestuia, lucru peste care vedeta nu poate trece, scrie cancan.ro.

Artistul a ținut, recent, să precizeze cum stă treaba între ei și în ce relații se află acum cei doi foști soți.

„Noi nu suntem certați, dar de împăcare nu se pune problema, sub nici o formă, ca relație nici nu se pune problema, noi am vorbit și azi. O să divorțăm la notar. Nu mai avem nici o treabă. Noi nu mai dormim în același pat din octombrie. Noi stăm la aceeași masă împreună. Am vorbit și noi cu persoane care au mai trecut prin viață. Copiii au reacționat chiar bine, nu ne așteptam ca ele să știe deja ce înseamnă situațiile de genul”, a spus Pepe, la Antena Stars.

Pepe, pregătit pentru o nouă relație

Prezent în emisiunea lui Dan Capatos, artistul a făcut o declarație legată de viitorul apropiat. El și-a anunțat fanii, în mod indirect, de faptul că este pregătit de o nouă relație, iar acest lucru, susținea el, nu ar trebui sa surprindă pe nimeni.

„Nu ar trebui să surprindă pe nimeni dacă mâine-poimâine va apărea, eu sau ea, cu cineva de mână”, a afirmat artistul, la Xtra Night Show, lăsând destul de mult loc de interpretări.

Advertisement

Totodată, vedeta a mai vorbit și despre cum au perceput fetițele cuplului separarea părinților. Pepe susține ca fetele au accepat situația destul de ușor.

„Mami nu mai doarme cu tati. Ele erau obisnuite, pt ca au colegi la scoala in aceeasi situatie. Au inteles din prima. Lor le place ca au doua cadouri, doua vacante. Sunt mai cuminti cand stau cu mine. Să nu surprinda pe nimeni daca ma vad cu altcineva sau pe ea cu altcineva de mana. Sa vedem cum vor reactiona cand va aparea un nou tati sau o noua mami.”, a mai spus Pepe.