ZiarulRing

20-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Fenomene PARANORMALE acasă la Anca Pandrea: „E IURA!”

Actriţa a avut o revelaţie zilele trecute după ce, în mod inexplicabil, mai multe obiecte au fost mişcate în casă de o entitate invizibilă.

Avatar

Publicat

pe

Actriţa a avut o revelaţie zilele trecute după ce, în mod inexplicabil, mai multe obiecte au fost mişcate în casă de o entitate invizibilă. Anca Pandrea pune toate aceste fenomene paranormale pe seama regretatului Iurie Darie.

Iubita maestrului a avut şi martori la întâmplările desprinse parcă din filmele SF. „În seara când s-a întâmplat totul se afla la mine Mihaela, una dintre prietenele noastre din tinereţe la care Iura ţinea foarte mult.

Venise special să mă ajute pentru că, de când am mâna în ghips, mă descurc mai greu. Şi ea a rămas uimită”, ne-a mărturisit Anca Pandrea.

„A dat drumul la căldură şi a deschis geamul”

Când a plouat trei zile la rând, Anca Pandrea a rezistat în casă fără să dea drumul la căldură. Însă prietena ei, venită înfrigurată de pe drum, nici nu a apucat să spună că e răcoare şi… toate caloriferele au devenit fierbinţi.

„Cineva a dat drumul la centrală şi a deschis toate caloriferele din casă, inclusiv unul din hol pe care nu îl foloseam niciodată pentru că deasupra e cuierul cu haine. Mihaela a observat prima şi s-a mirat. Eu am zis imediat că e Iura.

Tot Iura, spre dimineaţă, pentru că se făcuse prea cald în casă, a deschis geamul din camera unde dormea Mihaela. Doar el putea să fie… Îi simt mereu prezenţa în casă şi mă simt protejată”, a explicat Anca Pandrea pentru „ring”.

Advertisement

Îi va scrie numele pe casa unde s-au iubit 26 de ani

Până la parastasul de un an, Anca Pandrea vrea să pună pe casa ei o plăcuţă din marmură pe care să scrie „Aici a locuit Iurie Darie”. În plus, în următoarea perioadă, actriţa îşi doreşte şi ca strada ei să-şi schimbe numele în Iurie Darie, demers în care maestrul Florin Piersic i-a promis tot sprijinul. „Pentru mine, Iura nu a murit. În fiecare cameră am zeci de poze cu iubirea mea. Chiar dacă Dumnezeu nu ne-a dat un copil, pe care ni l-am dorit foarte mult împreună, în dragostea noastră nu există bariere. Nici măcar moartea nu ne desparte”, ne-a spus Anca Pandrea cu ochii în lacrimi.

„La cimitir e doar trupul lui Iura, pentru că sufletul lui a rămas cu mine în casă, unde mă veghează.”, ANCA PANDREA

9 noiembrie e data la care Anca Pandrea va comemora un an de la dispariţia fizică a lui Iurie Darie.

Pentru a-şi alina dorul de Iura, actriţa a adaptat la măsurile ei câteva dintre hainele regretatului maestru

Toată casa Ancăi e plină de zeci de poze cu Iura, chiar şi pe oglinda de la bucătărie

„Iura nu-mi spunea niciodată «Te iubesc!», dar îmi scria bilete de dragoste şi îmi demonstra asta în fiecare secundă. Uneori îl puneam să zică «Te iubesc, Anca!», iar el îmi zâmbea blând.”, ANCA PANDREA

https://ziarulring.ro/stiri/monden/222100/Fenomene-PARANORMALE-acasa-la-Anca-Pandrea-E-Iura-

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *