ZiarulRing

25-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Femeie dispărută de 2 ani de acasă, găsită plutind pe mare. Povestea Angelicăi e ireală

Avatar

Publicat

pe

O femeie dispărută de 2 ani de acasă a fost găsită plutind pe mare. Femeia în vârstă de 46 de ani din Columbia a fost găsită în viață, plutind pe mare, la doi ani după ce fusese dată dispărută de familia ei, scrie The Sun.

O femeie dispărută de doi ani de acasă a fost găsită plutind pe mare. ”Dumnezeu n-a vrut să mor…”

O femeie care fusese dată dispărută în urmă cu doi ani a fost găsită plutind pe mare. Povestea Angelicăi Gaitan pare ireală, dar este cât se poate de adevărată. Angelica Gaitan a fost găsită duminică, 27 septembrie, de o echipă de pescari, în Marea Caraibelor, plutind la doi kilometri de coasta Puerto Colombia.

Potrivit presei locale, Angelica Gaitan plutea pe apă de aproximativ opt ore și a fost transportată la un spital unde a ajuns în stare de șoc. Timp de doi ani, familia femeii nu a știut nimic despre ea, dacă mai trăiește, dacă a murit. În prezent, fiica ei Paula Castiblana a explicat cum mama sa a ajuns să sufere atacuri de panică și începuse să creadă că este urmărită de oameni care „vin după ea”.

Ce le-a povestit Angelica Gaitan medicilor

După ce a fost salvată, Angelica Gaitan le-a spus medicilor că a fugit de acasă, fiind victimă a violenței domestice, iar de atunci a pierdut contactul cu rudele ei. Angelica Gaitan a declarat că a intrat în apă pentru că nu mai dorea să își continue viața.

Credem că în perioada în care a dispărut, ceva i s-ar fi întâmplat și i-a produs o traumă psihologică. De fiecare dată când vedea o mașină scumpă, începea să țipe și să spună că vin după ea și că nu trebuie să o lăsăm să ajungă în acele mașini. Își acoperea capul și spunea că un bărbat va veni după ea”, a declarat Paula Castiblana.

Imaginile cu Angelica Gaitan salvată de pescari au devenit virale

Imagini din momentul în care femeia a fost salvată de cei doi pescari au ajuns pe retelele de socializare și au fost repede răspîndite de către internauți. Potrivit La Libertad, pescarii au crezut inițial că văd un buștean care plutește în derivă, înainte ca Angelica să-și ridice mâinile cu ultimele puteri pentru a face semne de ajutor.

Advertisement

Unul dintre cei doi pescari este văzut apoi cum încearcă să o tragă în barcă pe femeie, care pare leșinată. Pescarii încearcă să aibă o conversație cu ea și să-i dea apă, dar femeia începe să plângă. După ce și-a mai revenit, Angelica Gaitan le-ar fi spus celor doi pescari: „M-am născut din nou, Dumnezeu nu a vrut să mor”.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *