ZiarulRing

22-iul.2024

ULTIMA ORĂ

EVENIMENT

FEMEIA DIN IMAGINE A GĂSIT UN BĂRBAT LOCUIND CHIAR SUB CASA EI. CINE ERA EL, DE FAPT

 Ashly Guardino a avut parte de șocul vieții sale. Femeia, originară din California, a făcut o descoperire halucinantă.

Avatar

Publicat

pe

 Ashly Guardino a avut parte de șocul vieții sale. Femeia, originară din California, a făcut o descoperire halucinantă. Zilele trecute, tânăra a găsit un bărbat care se ascundea la subsolul locuinței sale din Lake Elsinore. 

Femeia a povestit întreaga întâmplare în cadrul unui clip pe care l-a postat pe Tik Tok, devenind ulterior viral. Aproximativ 6,2 milioane de vizualizări a strâns videoclipul în care Ashly Guardino vorbește despre cum a descoperit că un bărbat se ascundea la subsolul reședinței sale.

Totul a avut loc într-o zi de sâmbătă, când femeia a fost trezită de niște zgomote ciudate. Neștiind ce se aude, Ashly a crezut că un vecin făcea reparațiile necesare la acoperișul casei.

Dar, spre marea ei surprindere, zgomotele veneau de la subsolul casei în care locuia împreună cu cei doi copii ai săi.

„Există un om care trăiește aici de luni de zile… locuiește sub casă”, a mărturisit femeia, într-un clip postat pe TikTok, notează NY Post.

Femeia povestește că a văzut inițial doar un braț murdar care se întindea de sub casă. Pentru început, Ashly a crezut că este un hoț, așa că a chemat de urgență un echipaj de poliție.

Advertisement

Ashly Guardino povestește ce s-a întâmplat atunci când l-a descoperit pe bărbat / foto: Captură Tik Tok

Cine era, de fapt, bărbatul care se ascundea în reședința femeii

Femeia povestește cât de tare s-a speriat atunci când a zărit întâi brațul bărbatului respectiv.

„Știi cât de înfiorător este să vezi cum iese un braț de la subsolul casei tale? Imaginează-ți că ești pe jumătate treaz și vezi un braț, un braț murdar ieșind de acolo”, a mai completat Ashley.

După ce au ajuns oamenii legii, individul a fost scos de la subsolul casei și dus la audieri. Ulterior, s-a aflat că bărbatul a fost eliberat din închisoare, în urmă cu ceva timp, după ce a incendiat casa fostei sale iubite. De asemenea, bărbatul era un dependent de droguri și nu era prima dată când își căuta adăpost sub casele altora.

Oficialii nu au putut confirma cât timp locuise bărbatul acolo.

legii au identificat bărbatul care locuia la subsolul casei lui Ashley / foto: captură video

Advertisement