ZiarulRing

25-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Femeia care l-a refuzat pe Prințul Charles, înainte să se căsătorească cu Diana

Avatar

Publicat

pe

Cu toții cunosc povestea nefericită a mariajului dintre Prințesa Diana și Prințul Charles, dar mai puțini sunt cei care știu că, înainte de a o întâlni pe Lady Di, Charles o avea în vizor pe sora cu șase ani mai mare a acesteia, și anume, lady Sarah Spencer, acum în vârstă de 65 de ani.

Femeia care l-a refuzat pe Prințul Charles

Mai mult decât atât, moștenitorul coroanei a avut și câteva întâlniri amoroase cu aceasta, în perioada în care prințul își căuta nevastă, iar Camilla Parker, marea sa iubire, abia ce se logodise cu viitorul ei soț.

Prințul Charles avea să o întâlnească pe timida, naiva, dar și frumoasa Diana în anul 1977, pe când ea avea numai 16 ani, iar el începuse o relație cu sora ei. Mai târziu însă, această soră, și anume, Lady Sarah, a declarat că ea a servit drept Cupidon pentru cei doi. Cu toate acestea, rămâne însă o întrebare: de ce nu s-a măritat chiar sora Dianei cu Charles și i l-a pasat Dianei. Răspunsul este unul cât se poate de simplu: Sarah nu-l iubea pe Charles. Iar după un weekend petrecut de aceasta la Castelul Windsor, alături de Charles, Sarah avea să declare următoarele pentru reporteri:

A spus că nu-l iubește

„Charles m-a făcut să râd foarte mult. Mi-a plăcut mult să petrec timp cu el. Dar nu există nicio şansă ca eu să mă mărit cu el. Nu-l iubesc. Şi nu m-aş mărita cu niciun bărbat pe care nu-l iubesc, fie el un gunoier sau Regele Angliei.” Negru pe alb!

Chiar și așa, adevărul poate fi altul. Atunci când Charles a citit articolul cu declaraţiile lui Sarah, i-ar fi dat imediat papucii şi s-ar fi reorientat către sora ei mai mică, Diana. De asemenea, se spune că Sarah ar fi fost profund dezamăgită că aceasta, şi nu ea, a ajuns, până la urmă, să se mărite cu prinţul moştenitor. Până la urmă, Lady Sarah s-a măritat cu un bărbat fără sânge albastru, pe nume Neil Edmund McCorquodale, cu care a avut trei copii.

Prințul Charles de Wales – Charles Philip Arthur George Mountbatten-Windsor, s-a născut la data de 14 noiembrie 1948, în Londra. El este actualul Prinț de Wales și moștenitor al tronului Regatului Unit. Charles este fiul reginei Elisabeta a II-a a Regatului Unit și al soțului ei, Prințul Philip, Duce de Edinburgh. Prințul Charles este, de asemenea, Duce de Cornwall și Duce de Rothesay, titluri purtate în mod tradițional de moștenitorul tronului Angliei, respectiv al Scoției.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *