ZiarulRing

26-feb.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Favorit la „Vocea Romaniei”, Stefan Stan vrea sa salveze un copil

Avatar

Publicat

pe

Preferatul românilor din echipa antrenată de Smiley a dezvăluit, pentru „ring”, că, dacă va câştiga „Vocea României”, va ajuta financiar o fetiţă de şase ani suferindă de o maladie rară a oaselor, abandonată de părinţi şi maltratată de bunica bolnavă psihic şi adoptată acum un an de familia fotbalistului Iosif Rotariu.

„Dacă aş câştiga concursul de la ProTV, o parte din premiul de 100.000 de euro o voi dona Kassandrei Rotariu, o fetiţă care a avut o copilărie foarte grea, iar cu restul banilor probabil voi prepara o prăjitură mare din care să guste toţi cei care m-au susţinut şi voi investi, desigur, în cariera mea muzicală”, a declarat Ştefan Stan (34 de ani).

„Am cântat în cafenelele din SUA”

Ştefan Stan şi-a exploatat talentul şi peste Ocean, unde a cântat pentru prima dată: „Înainte de a ajunge la «Vocea României» am cântat prin diverse cafenele, restaurante sau la petreceri private. Prima oară am început să cânt când am ajuns în SUA. Ştiam doar trei-patru melodii, dar cineva m-a ajutat să cânt la o cafenea. Învăţam câte o piesă nouă în fiecare săptămână şi aşa am ajuns la un repertoriu de câteva zeci de piese”. El crede în şansa lui şi într-o prietenie de durată cu Smiley: „Îmi doresc să colaborăm şi după terminarea show-ului de la ProTV. Colaborarea noastră e, de fapt, o prietenie. Smiley nu joacă neapărat rolul de profesor, ci ne vorbeşte din suflet şi împărtăşeşte cu noi tot ceea ce ştie”.

Lori şi Moga au cântat alături de echipele lor

Show-ul de vineri seară de la „Vocea României” a adus-o pe scenă pe Kate Ryan, care a interpretat hitul „Voyage, voyage”, Loredana şi Marius Moga au cântat alături de echipele lor şi au creat un adevărat spectacol, Dan Teodorescu de la Taxi care a încercat să rostească împreună cu Anthony Icuagu, Cătălin Dobre şi Ştefan Stan „Cele două cuvinte”, câştigătoarea trofeului „Vocea Bulgariei” a încântat publicul din România, iar momentele speciale ale concurenţilor din echipa lui Horia Brenciu sau dansul baletului emisiunii au adus cu ele bucurie, emoţie, încântare şi multă adrenalină.

Mâine începe săptămâna decisivă la „Vocea României”, la finalul căreia telespectatorii vor afla numele celor patru mari finalişti.

Cine sunt preferaţii românilor

Ştefan Stan (echipa lui Smiley), Iuliana Puşchilă (Horia Brenciu), Cristian Sanda (Marius Moga) şi Iulian Canaf (Loredana Groza) sunt concurenţii care au obţinut cele mai multe voturi din partea telespectatorilor. Cei „salvaţi” de antrenori sunt Cătălin Dobre, Daniel „Max” Dragomir, Liviu Teodorescu şi „îngeraşul” Dragoş Chircu. Au „supravieţuit” duelului Anthony Icuagu, Irina Tănase, Oana Radu şi Alexandra Crăescu.

„Într-o zi, veneam de la Iaşi şi am oprit într-o benzinărie, undeva în câmp, şi nu mi-a venit să cred când din singura maşină care se mai afla acolo cineva a coborât şi mi-a cerut să facem poze.”, ŞTEFAN STAN

5 ani de box a făcut Ştefan Stan, începând de la şapte ani, apoi a continuat cu un an de atletism.

667 de mii de telespectatori, în medie pe minut, a înregistrat, vineri, în intervalul 20.31–0.25, „Vocea României”, iar ProTV a fost din nou lider de audienţă în mediul urban. Marea finală a talent-show-ului e programată luni, 26 decembrie.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *