ZiarulRing

22-iul.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

Exclusiv: Moni, actrita de ocazie la Bollywood

PROPUNERE. Sotia lui Columbeanu, intoarsa din drum la granita

Avatar

Publicat

pe

PROPUNERE. Sotia lui Columbeanu, intoarsa din drum la granita

Fotomodelul este pe punctul de a-şi împlini unul dintre visurile ei mai vechi. Aflată în Londra, la prietena ei, actriţa Delia Antal, Monicăi i s-a propus să joace într-o producţie, la Bollywood. Astfel, ea şi-a amânat întoarcerea în ţară, preferând să acorde mai multă atenţie şansei care i s-a ivit.

În ianuarie, Moni a bifat două destinaţii internaţionale. Pe 22 ianuarie a fost în Italia, unde şi-a ridicat premiul pentru cea mai bună apariţie în revista „Qui”, apoi a plecat în Anglia, pentru a fi alături de buna ei prietenă, Delia Antal, la aniversarea sa. Deşi trebuia să revină ieri în ţară, ea şi-a amânat întoarcerea în favoarea unui proiect mult aşteptat. „Mi s-a propus să joc într-un film şi trebuie să rămân aici până miercuri pentru o întâlnire”, a declarat Monica Columbeanu pentru „ring”.

Blondă sau ucigaşă?
Deşi nu cunoaşte încă scenariul filmului, soţia lui Irinel trebuie să-şi aleagă ce personaj vrea să interpreteze. „Am de ales între două roluri – cea mai bună prietenă a personajului principal sau o colegă a ei. Maria – personaj pozitiv (prietena cea mai bună) şi Masha, personaj negativ iniţial şi pozitiv ulterior”, ne-a povestit ea. Cu toate că e încântată de oferta primită, Monica n-a luat încă nicio decizie. Ea se va întâlni cu producătorii filmului, iar apoi va hotărî, împreună cu impresarul ei, dacă va accepta propunerea. Pentru această producţie este luată în vizor şi Delia Antal, actriţă de profesie. Regia este semnată de Anil Sharma.

Cu gândul la Irina
În tot acest timp, fetiţa Monicăi de numai trei ani, Irina, a rămas în grija bunicii sale. Departe de micuţă, vedeta a recunoscut că îi duce dorul fiicei ei. „Irina a rămas cu mama şi cu Irinel. N-am putut s-o iau cu mine”, ne-a spus fotomodelul.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *