ZiarulRing

24-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Exatlon l-a schimbat radical. Ce s-a întâmplat cu Vladimir Drăghia, după ce s-a terminat concursul de la Kanal D

Avatar

Publicat

pe

Exatlon de la Kanal D este o competiție dificilă, date fiind condițiile în care rezistă concurenții, probele și timpul petrecut în Dominicană, loc în care se filmează, ceea ce accelerează neplăcerile și adună supărările. De acest lucru a asigurat și Vladimir Drăghia. Ce gânduri are acum actorul, după ce concusul s-a terminat de mult pentru el?

Vladimir Drăghia s-a declarat schimbat radical după Exatlon

Vladimir Drăghia, actor și fost înotător de performanță, considerat a fi una dintre cele mai disputate persoane publice din România, fiind cunoscut pentru evoluția din serialul ”Narcisa Sălbatică”, a început să strălucească în ochii publicului după ce a participat la concursul sportiv de la Kanal D. Câștigător al primul sezon Exatlon, Vladimir este unul dintre cei mai respectați concurenți ai sezonului.

Fotografia postată de faimos, alături de mesajul său

Rămas în duel alături de Ionuț Rusu, actorul a reușit să câștige simpatia publicului, așa că oamenii l-au votat și a intrat în posesia trofeului. Din acel moment, Vladimir a devenit mai vizibil decât înainte, prezentând, pentru o vreme, emisiunea ”FanArena”, ulterior implicându-se în diferite acțiuni de promovare a produselor pe care le preferă și recomandă la rândul lui.

Mesajul fostului înotător

Chiar dacă a trecut multă vreme de la terminarea show-ului pentru el, evoluția sa l-a uimit, iar timpul petrecut în Dominicană i-a adunat gândurile, astfel că, atunci când rememorează perioada în care a fost doar în brațele oceanului, își amintește ce bine e acum acasă, lângă sufletele lui.

„Anul trecut pe vremea asta, încă încercam să-mi revin după Exatlon. A trecut un an de atunci și mi-am dat seama că nu am cum și nici nu vreau să-mi revin. Experiența aia m-a schimbat atât de mult încât e printre puținele despre care pot spune că mă definesc.

Anul ăsta voi merge din nou la petrecerea Apppeltone, unde am înțeles că există un zid. Un zid pe care TREBUIE să mă cațăr, care trebuie doborât! Adică nu am cum să nu merg acolo! N-am cum să mă schimb. Și nici nu vreau”, a scris Vladimir Drăghia, pe Instagram, alături de care a inserat și o fotografie cu soția sa, Alice.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *