ZiarulRing

21-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Eugenia Șerban, schimbare uluitoare după ce a învins de două ori cancerul. Nu o mai recunoști FOTO

În urmă cu un an iubita actriă Eugenia Șerban primea o veste dură, pe care nimeni nu și-ar dori-o.

Avatar

Publicat

pe

În urmă cu un an iubita actriă Eugenia Șerban primea o veste dură, pe care nimeni nu și-ar dori-o. Medicii îi puneau diagnosticul de cancer ginecologic. Ulterior, după o ainvestigație amănunțită Eugenia a aflat că a fost depistată cu un al doilea cancer la sân.


Eugenia Șerban: ”A fost una dintre cele mai urâte zile din viața mea”


Indiferent cine ai fi, atunci când te lovește boala, cum se mai spune în popor, nimeni și nimic nu te poate ajuta să treci peste așa ceva. Trebuie să o faci singur. Cam așa a fost și cu iubita actriță din ”Inimă de țigan” și în „Regina”, Eugenia Șerban. Actrița, anul trecut , în aprilie, după un consult de rutină, medicii au constatat că ceva nu este în regulă, după cum povestește Eugenia, și au decis să-i facă un control amănunțit. Din păcate suspiciunile medicilor s-au adeverit în iunie când i s-a descoperit, nu una, ci două forme de cancer, unul ginecologic și celălalt la sân.


„Anul trecut în luna aprilie a început totul. Mergând la controlul ginecologic anual, s-a descoperit că ceva nu este în regulă, și așa au început investigațiile. În luna iunie, s-a confirmat cancerul ginecologic. Imediat după biopsie, medicul a hotărât să mi se facă de urgență o ecografie de sân, în aceeași zi. A fost una dintre cele mai urâte zile din viața mea, ziua în care am aflat că am și cancer la sân. Așa a început totul”, s-a confesat actrița.


Eugenia Șerban, schimbare uluitoare după ce a învins de două ori cancerul. Nu o mai recunoști


Din punct de vedere medical, cel de-al doilea cancer depistat, cel la sân, vine în urma unor operații pe care actrița le-a avut cu ceva ani în urmă și care, din păcate, i-au produs complicații ce au dus la acest deznodământ. Eugenia povestea prin 2014 de problemele de sănătate avute din cauza acelor operații estetice la sâni.


„Când mi-am scos silicoanele am făcut nişte necroze care se pot transforma în cancer. Sunt nişte tumori pietrificate. La unul dintre sâni e mai grav decât la celălalt”, povestea Eugenia la emisiunea lui Cătălin Măruţă de la Pro TV. Vedeta a continuat: „Sânul este maltratat pentru că în urma necrozelor am rămas fără un mamelon. Sânul e mutilat şi pe interior, şi pe exterior. Voi merge la un spital din Turcia unde voi face operaţia. Dacă nu fac această operaţie, există riscul să se transforme în cancer”, povestea Eugenia în 2014.


”De ce eu? De ce mie?”


Pasul următor i-a fost și mai greu trecând prin diferitele proceduri medicale, de la RMN-uri, CT-uri la PET CT,și biopsii, după care medicii i-au dat verdictul operației, care a durat aproape 12 ore și la care au participat o întreagă echipă, de chirurgie generală, plastică și oncologie. Problemele actriteți au început de la momentul diagonisticării, trecând prin diferite stări, de la disperare, negare și mai apoi acceptare.

Advertisement


„Prima dată am crezut că este o greșeală, am tot sperat să nu fie adevărat și am început toate investigațiile necesare. RMN-uri, CT-uri, PET CT, biopsii, iar cel mai greu a fost să aștept rezultatul biopsiilor. Prima perioadă m-a dărâmat, aveam mii de întrebări în cap… De ce eu? De ce mie? Și încă nu aveam habar ce va urma. Dar, în această perioadă, am avut alături de mine oameni și prieteni minunați. Tot în acel timp am fost plecată la Timișoara, pentru că era programat de mult spectacolul meu monolog <>. Acolo, de fapt, am făcut toate RMN-urile și CT-urile, ca să nu se piardă timp. Le mulțumesc, și pe această cale, doctorilor de la Timișoara care au fost alături de mine secundă de secundă. Când am acceptat? E greu de spus. Am avut nevoie de un timp, eu cu mine. Dar, la începutul lunii august, am ales să merg mai departe. Am început cu operațiile și apoi a urmat restul tratamentelor”, a mai spus Eugenia Șerban.


Acum, după o operație de 12 ore și după ce, din păcate, și-a pierdut părul, Eugenia a început să-și revină, părul să-i crească și și-a reluat activitatea, jucând în piesele de teatru deja cunoscute de publicul său.


“Sunt OK! Mă simt bine. Urmez în continuare tratamentele pe care le am de făcut, mi-am pus gene, mi-am făcut părul albastru, acum e simplu să mă spăl pe cap, pentru că este scurt, mănânc foarte multe fructe pentru că e vară, cireșe, pepene roșu, piersici, caise, mere și mă întrețin. Fac tratamente corporale, nu am celulită, dar fac pentru tonus, pentru fermitatea pielii, pentru a mă menține în formă, radiofrecvență.

Am apelat și la botox acolo unde am simțit că este nevoie și îmi doresc foarte tare să intrăm în normalitate, să se redeschidă teatrele. Am început să îmi reiau viața! La jumătatea lunii august vreau să plec la munte puțin, am și niște prieteni care mă așteaptă la Bistrița, doar că până acolo este drumul cam lung! Am început și spectacolele de teatru, la grădină. Luni, pe 27 iulie, joc la Tg. Jiu. Pe 21 august, la Grădina de vară din Herăstrău, joc în piesa <>”, a mai povestit actrița.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *