ZiarulRing

25-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Este cea mai dorită femeie din lume, dar puțini știu cu cine s-a căsătorit. Ce bărbat se iubește cu Emily Ratajkowski

Avatar

Publicat

pe

Emily Ratajkowski este una dintre cele mai dorite femei din lume, afișând pe internet imaginea unei femei caline, senzuale și timide. Supranumită ”Zeița Instagramului”, modelul de mândrește cu un corp perfect, care poate fi atins de un singur bărbat. Cu cine s-a căsătorit?

Cu cine se iubește Emily Ratajkowski, cea mai dorită femeie din lume?

Emily Ratajkowski, sau ”Zeița Instagramului”, este una dintre cele mai senzuale apariții din online. Modelul se mândrește cu un corp fără cusur și cu trăsături plăcute, dar și un bust natural de dimensiuni impresionante. Chiar dacă are milioane de admiratori în mediul virtual, și nu numai, tânăra nu le dă nicio speranță acestora, dat fiind că este căsătorită.

Emily și soțul său, producătorul de filme Sebastian Bear-McClard, unul dintre cei mai invidiați bărbați de pe planetă

Fanii șatenei au fost devastați în momentul în care au aflat că aceasta nu numai că are o relație, tânăra ținându-l pe pretendent departe de camerele de fotografiat, ci că s-a și căsătorit cu acesta. Modelul a anunțat, din senin, în februarie 2018, că s-a căsătorit cu producătorul de filme Sebastian Bear-McClard, care, la rândul lui, este unul dintre cei mai invidiați bărbați de pe planetă.

Bear, o avere de 12 milioane de dolari, aproape dublu față de Emily

Presa tabloidă internațională a scris că cei doi s-au căsătorit după numai câteva săptămâni de relație, însă se pare că se cunoșteau mai demult, făcând parte din aceleași cercuri de prieteni. Ca o picanterie, jurnaliștii americani scriu că producătorul ar avea o avere de 12 milioane de dolari, aproape dublu față de Emily.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *