ZiarulRing

25-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Esențele tari se țin în sticluțe mici. Ele sunt cele mai scunde vedete din showbiz!

Avatar

Publicat

pe

La televizor sau în pictorialele din reviste, unele dintre vedetele noastre dau impresia că sunt adevărate manechine de podium, însă realitatea este alta. În timp ce anumite celebrități de la noi și-au acceptat înălțimea și, uneori, fac haz de necaz pe baza faptului că sunt scunde, altele apelează la toate artificiile vestimentare pentru a da impresia că sunt mult mai înalte.

Cea mai minionă vedetă din showbizul autohton este Irina Rimes. Jurata de la “Vocea României” măsoară doar 1,49 de metri, dar faptul că este scundă nu o împiedică să fie charismatică. “Mă simt la fel de sexy și când port tocuri, și când am în picioare talpă joasă. Nu cred că am fost vreodată complexată de înălțime”, ne-a spus Irina Rimes.


Cu doar câțiva centimetri mai înaltă decât Irina Rimes este Andreea Antonescu. Cântăreața are 1,53 de metri, este bine proporționată și foarte sexy.

Cântăreața Ami vede lumea de la 1,54 de metri. “Da, am avut un complex mare în adolescență, dar am realizat, cu timpul, și mi-am demonstrat singură că nu contează lucrurile astea. Nu contează înfățișarea, cât de înalt, cât de slab, cât de gras ești, ci contează foarte mult ce transmiți, atitudinea, cum te valorifici în fața oamenilor”, ne-a spus Ami.

Nicole Cherry are doar 1,55 de metri, dar compensează prin atitudine.

La o diferență de doar 5 centimetri în topul minionelor se află cântăreața Elena Gheorghe, care are 1,60 de metri înălțime. Și Andreea Mantea măsoară tot 1,60 de metri, iar Jojo este cu un centimetru mai înaltă.

Andreea Esca și Simona Gherghe au fiecare câte 1,62 m, aceeași înălțime pe care o are și artista Adda.

Și Inna, Anda Adam și Laura Cosoi au aceeași înălțime, respectiv 1,63 de metri.

Micuțe de înălțime sunt și Ruby, Andra și Andreea Ibacka, toate măsurând 1,64 de metri.

Și peste Ocean sunt destule minione celebre!

Kylie Minogue are doar 1,52 de metri înălțime, iar Lady Gaga, Reese Witherspoon și Kristen Bell sunt cu trei centimetri mai înalte.

Hayden Panettiere are 1,55 m şi nu este deloc complexată!

Advertisement

Nici înălțimea Evei Longoria nu este una de manechin, ea măsurând 1,57 m, aceeași înălțime ca Salma Hayek. Pe de altă parte, Natalie Portman și Sarah Jessica Parker au fix 1,60 de metri.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *