ZiarulRing

20-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Ernest de la Ochii din Umbră, căsătorit de 20 de ani. Ce i-a recunoscut lui Teo Trandafir

Avatar

Publicat

pe

Ernest Takacs, cunoscut ca detectivul din umbră de la Kanal D, a vorbit despre cum își petrece el timpul în izolare, și despre ce anume l-a atras la actuala lui soție, cu care are un mariaj de 20 de ani, pe vremea când se uita „după alte forme ale corpului, nu la suflet“.

Ernest, căsătorit de 20 de ani

Prezentatorul emisiunii „Ochii din Umbră“ și soția lui, cu care este căsătorit de 20 de ani, având și un băiețel pe nume Alex, se afișează foarte rar împreună. Deoarece această perioadă de stare de urgență este destul de dificilă pentru majoritatea românilor, Ernest caută și el soluții alternative pentru a scăpa de plictiseală. În cadrul emisiunii „Teo show“, „detectivul“ a povestit pentru telespectatori ce face el împreună cu băiatul lui de șase ani, în casă.

„La șase ani a reușit să își dea seama că este o situație mai ieșită din comun. A înțeles că trebuie să păstrăm distanța față de alți oameni și că nu putem ieși afară așa cum și-ar dori el și, în mare, a înțeles. Încercați să vă transpuneți în copilăria voastră, încercați să nu mai fiți părinți, să deveniți copii, cu riscul de a vă transforma casa într-un depozit de jucării. Putem găsi o activitate de făcut în toate. Eu îl las să facă haos, după care știu că vreo două ore am ce să fac. Strângem“, a spus, plin de umor, Ernest.

Pentru a-și păstra calmul în aceste momente de panică, prezentatorul TV a mărturisit că nu se mai uită la știri.

„În urmă cu vreo două săptămâni am renunțat să mai urmăresc buletine de știri. Încerc să mă documentez legat de acest virus din alte surse, știu eu, științifice. Rămâne doar să sperăm că lucrurile o vor lua pe un făgaș normal“, a mai declarat Ernest.

Ce i-a recunoscut lui Teo Trandafir

Bărbatul a recunoscut că atunci când a cunoscut-o pe soția lui Ada, nu era foarte interesat de chipul sau sufletul femeilor, ci mai degrabă de forma corpului lor. Totuși, cea care urma să-i devină parteneră de viață, avea ceva ce la intrigat.

Advertisement

Ernest și soția lui, Ada

„Undeva pe la 20 de ani standardele tale sunt un pic altfel și nu te interesează neapărat frumusețea unui chip, ci, na, ca bărbat, hai să fim serioși, te orientezi spre alte părți ale corpului. Trebuie să recunosc că are o privire pătrunzătoare și atunci m-a cucerit cu privirea“, a povestit râzând detectivul de la „Ochii din Umbră“.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *