ZiarulRing

23-iun.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

EMOŢIONANT! Iată ce vor să CONSTRUIASCĂ părinţii Aurei Ion din BANII primiţi pentru MOARTEA FIICEI lor

Familia Aurei Ion, studenta la medicină care şi-a pierdut viaţa în accidentul aviatic din Munţii Apuseni, va construi un cămin de bătrâni în amintirea acesteia.

Avatar

Publicat

pe

Familia Aurei Ion, studenta la medicină care şi-a pierdut viaţa în accidentul aviatic din Munţii Apuseni, va construi un cămin de bătrâni în amintirea acesteia. Motivul alegerii este legat de actele de caritate ale Aurei care, atunci când trăia, le ducea frecvent pachete vârstnicilor sărmani.

Ieri, tatăl Aurei Ion, tânăra studentă care a murit tragic şi inadmisibil după prăbuşirea avionului în Apuseni, a primit o veste neaşteptată. Familia Aurei va primi de la Omniasig 287.500 de euro, suma reprezentând plata despăgubirilor pentru deces către moştenitorii victimei. „Nu am fost informaţi despre suma pe care urmează să o primim de la Omniasig şi nici nu ne-am dat interesul în problema aceasta. Nu ne-a interesat pentru că suntem zăpăciţi de cap, poate când ne mai revenim şi noi… În cazul în care credeţi că ne gândim la bani în momentele acestea, vă înşelaţi. Toţi banii din lume nu înseamnă nimic pentru noi acum. Va fi o surpriză pentru mine să se facă lumină în cazul «Apuseni». Nu vedeţi ce se întâmplă? Este aşa de complicat totul… După şase luni de zile nu s-a găsit niciun vinovat. Nici nu ştim ce speranţe să mai avem. Suntem la pământ cu toţii. Copiii nu se mai pot concentra la învăţat. O consolare pentru noi ar fi ca vinovaţii să plătească, să nu li se mai întâmple şi altor copii, să nu mai treacă şi alte familii prin ce-am trecut noi”, ne-a declarat Valentin Ion, tatăl Aurei.

„Cumpăra pachete din bănuţii ei”

Valentin Ion ne spune că întreaga sa familie hotărâse ca, atunci când lucrurile se vor mai aşeza, să deschidă o fundaţie pe numele Aurei şi să construiască un cămin de bătrâni. Banii de la firma de asigurări sunt, astfel, bine-veniţi pentru fundaţie. Totodată, o parte din suma pe care o vor primi o vor cheltui pentru casa de avocatură din Anglia, pe care familia Ion o va angaja pentru a da în judecată statul român pentru moartea absurdă a fiicei lor. „Aura îngrijea bătrâni şi copii neajutoraţi. Când trăia, se ducea la spitalele de copii şi le dăruia pachete şi saci cu jucării. La căminele de bătrâni se ducea mereu cu pachete pe care le cumpăra din bănuţii ei”, a mai afirmat Valentin Ion.

Aceeaşi sumă pentru moştenitorii lui Iovan

Compania de asigurări Omniasig a anunţat că le-a plătit deja urmaşilor pilotului Adrian Iovan suma de 287.500 de euro, prevăzută în poliţa pentru avionul implicat în accidentul din Apuseni de la finele lunii ianuarie. Despăgubirile au fost acordate în baza poliţei de asigurare de accidente a personalului navigant şi a pasagerilor, deţinută de Şcoala Superioară de Aviaţie Civilă. „Referitor la despăgubirea aferentă decesului pasagerei Aurelia Ion, menţionăm că Ominiasig VIG va efectua şi această plată după ce vor fi depuse la dosar toate documentele necesare”, se arată într-un comunicat al Omniasig.

„Nu credeam că există aşa ceva în ţara noastră, să se muşamalizeze totul şi să nu intereseze pe nimeni de oamenii simpli, în general. Nu ne-a băgat nimeni în seamă.” – VALENTIN ION, tatăl Aurei Ion

„Încă nu ne-am revenit suficient încât să ne gândim la viitor.” – VALENTIN ION

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *