ZiarulRing

25-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Emoționant! Ce i-a spus copilul Oliviei Steer, după ce a mâncat prima înghețată oferită de soția lui Andi Moisescu

Ce i-a spus copilul Oliviei Steer, după ce a mâncat prima înghețată oferită de soția lui Andi Moisescu

Avatar

Publicat

pe

Ce i-a spus copilul Oliviei Steer, după ce a mâncat prima înghețată oferită de soția lui Andi Moisescu

Olivia Steer a făcut public ce i-a spus copilul său acum 9 ani de zile


Olivia Steer a făcut public ce i-a spus copilul său acum 9 ani de zile, după ce a mâncat prima înghețată făcută de ea în casă! Soția lui Andi Moisescu își amintește perfect ce reacție a avut copilul său atunci când a mâncat prima sa înghețată vegană.


Vedeta a povestit pe o rețea de socializare ce reacție a avut fiul ei atunci când era mic și mama lui i-a pregătit o rețetă specială de înghețată. Vorbele lui i-au făcut inima să se topească de fericire! Olivia Steer a făcut publică întâmplarea pe Twitter.


”David, la 4 ani, savurind prima mea înghețată raw-vegana, spunea, în timp ce mă privea dulce: „Mă iubesc pe mine, te iubesc pe tine, îți iubesc înghețata”. Azi, după nouă ani, mesajul de dragoste e același, doar tonul s-a schimbat: „Maaaami, nu e gata înghețata aaaia?!?”. Daca vreți să mă întrebați cumva de „rețeta aaaia!”, va spun dulce că e cea mai simpla, rapidă și sănătoasă și se face după cum urmeaza. Se pun in blender (fix in ordinea asta) o banana întreaga, trei pumni plini de fructe congelate de la supermarketul proxim (David preferă căpșuni), două linguri mari de miere vie și, eventual, un praf de scorțișoară.


Măcinată prima, banana va îngloba fructele congelate treptat, ceea ce va scuti aparatul de eforturi prea mari și îl va feri de uzură prematură. Pusă ultima, în contact direct cu fructele, mierea se va întări și nu va lăsa înghețata să se topească prea repede.

Cu cele două ponturi în minte, se pasează totul fin, în blender, pînă rezultă o cremă dulce, răcoroasă, parfumată, iar tonul vocii revine la ce a fost, în vremea libertății și a copilăriei… Pentru mai multe rețete raw-vegane de dulciuri sănătoase pentru copii, nu ezitați să răsfoiți cartea #dulciuridepoveste. Va aștept cu un feedback, dacă va hotărîți să încercați rețeta preferata a lui David”, a scris vedeta.

Advertisement


Olivia Steer este cunoscută pe Internet pentru convingerile sale, combătute puternic de mulți dintre români. Soția lui Andi Moisescu a împărțit România în două, după ce a afirmat că vaccinurile îi îmbolnăvesc pe bebeluși.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *