ZiarulRing

15-iun.2024

ULTIMA ORĂ

LIFE/INEDIT

Elena Udrea, schimbare totală! Cum s-a afișat acum cu haine de 10.000 de euro

Avatar

Publicat

pe

Elena Udrea declară că nu ține la etichete, în garderoba ei regăsindu-se și rochii de 100 de lei, dar și obiecte vestimentare de mii de euro. Oricum ar fi, adoră hainele, și dacă pe cele scumpe le-a ținut ascunse o perioadă, afișându-se cu ținute cuminți, acum a revenit la imaginea de divă cu care ne obișnuise în anii de glorie.

Elena Udrea a scos la purtare hainele de firmă

Mărturie a faptului că Elena Udrea a cochetat cu modellingul încă de pe băncile școlii stau paginile unui ziar local din Buzău, care o prezintă pe aceasta în ipostaze provocatoare. În vârstă de 17 ani, fostul ministru al Turismului a participat la concursul Miss Adolescență 1991, dar fără prea mare succes. Publicul nu a plăcut-o pe fata din cartierul Micro 5. La 23 de ani distanță, pe când era parlamentar de Neamț, a început să arate pasiunea pentru modă și pantofii roșii.

Din acel moment, viața sa a luat o întorsătură neașteptată. S-au adunat 3 dosare în care i se regăsește numele, a făcut un copil cu bărbatul iubit și a petrecut două luni în închisoare, în Costa Rica.

În urmă cu două săptămâni, Udrea apărea deloc sclipitoare la Curtea de Apel București, pentru un nou termen în dosarul finanțarea campaniei electorale din 2009. ”Blonda de la Cotroceni” s-a prezentat în fața instanței în pantaloni crem evazați, cu o talie înaltă, bluză scurtă și o geantă cu lanț auriu. E drept, o ținută scumpă, dar prea simplă pentru cum și-a obișnuit admiratorii. Zilele trecute, însă, a revenit la vechile obiceiuri.

Ținută de 10.000 de euro

Cu 2.000 de euro în picioare, încălțăminte marca Yves Saint Laurent, un tricou Balmain de 400 de euro, jeanși Armani de 500 de euro, asortați cu o curea de firmă de alte sute de euro, plus o geantă Hermes Birkin de 7.000 de euro pe braț, Udrea a fost surprinsă de fotoreporterii Click făcând senzație pe trotuarul din fața galeriilor Jollie Ville din Băneasa.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *