ZiarulRing

24-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Elena Udrea, reacție inedită la mesajul despre „barbatii fatali” transmis de Dana Budeanu. Ce i-a spus public nașei sale

Avatar

Publicat

pe

Stilista Dana Budeanu pare să fie pe val, în ultimele zile, și a stârnit tot felul de reacții neașteptate. Aceasta a postat cel mai nou episod al emisiunii sale, transmisă în prezent pe YouTube, chiar la început de săptămână, când a abordat diverse teme, pe segmentul său de modă. Fosta vedetă PRO TV i-a devenit și nașa de botez fiicei Elenei Udrea, odată cu creștinarea micuței, care a avut loc pe data de 20 septembrie din acest an. Momentul deosebit de important din viața de familie a fostului ministru a fost marcat când fiica ei, Eva Maria, a împlinit vârsta de un an.

Elena Udrea, reacție inedită la mesajul dur transmis de Dana Budeanu

Dana Budeanu este nașa de botez a fiicei Elenei Udrea. Fostul ministru a dorit să o încurajeze pe stilistă, odată cu lansarea emisiunii sale pe YouTube

Creatoarea de modă Dana Budeanu a făcut o serie de afirmații controversate și a folosit un tipar cât se poate de explicit pentru a descrie un anumit tip de bărbați, pe care i-a numit „fătălăi”. Totul a fost făcut public odată cu cel mai nou episod al stilistei, ce poate fi urmărit și în continuare. La scurt timp de la apariția acestor comentarii din mediul online, Elena Udrea a transmis la rândul său un mesaj, prin care a încurajat-o pe Dana Budeanu. Celebra blondină a distribuit postarea video pe contul său oficial de Facebook.

„Pentru băieții care cred că Facebook-ul te face bărbat… Cei care se numesc Andrei se exclud, astăzi. Keep going, nașa!“, a scris Elena Udrea, pe rețele sociale. Fostul ministru al Turismului a primit tot felul de răspunsuri, în comentarii lăsate de cei care îi urmăresc activitatea din mediul online.

„Aș vrea să punctez o listuță de probleme demne doar de… fetițe, cu care vă confruntați voi bărbățeii. Și o să începem cu cei care merg la mani-pedi și la pensat. Ce bărbat e ăla care se pensează, ce mai vreți de la noi, după ce vă pensați? Ce bărbatul e ăla care fumează slimuri, care suge gadgetul ăla, țigara aia electronică. Bărbații care fumează sunt ăia din reclama Marlboro veche, voi ați văzut vreodată vreun fătălău prin filme. E total feminin să faci asta, ești bărbat, fumează și atât. E același lucru ca fătălăii care-și comandă cocktail la bar, e penibil. (…) Băi, fătălăilor, bărbații sunt asumați!”, a transmis Dana Budeanu.

Designerul vestimentar și Elena Udrea s-au înrudit în luna septembrie a acestui an, atunci când Dana Budeana a devenit nașa de botez a micuței Eva Maria.

Advertisement