ZiarulRing

15-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Elena Udrea: ”Două mari iubiri din viața mea!” Poză emoționantă

Avatar

Publicat

pe

Când i-a fost bine și când i-a fost rău, Elena Udrea s-a bazat pe dragostea necondiționată pe care i-o poartă mama ei, Maria Veliceasa. Aceasta a fost sărbătorită de Sfânta Maria, împreună cu micuța Eva Maria.  ”La mulți ani, celor două mari iubiri din viața mea!”

Maria Veliceasa (69 de ani) a fost sărbătorită de Sfântă Maria, împreună cu adorabila ei nepoțică, Eva Maria. ”La mulți ani, celor două mari iubiri din viața mea!”, a scris Elena Udrea pe Internet și a postat o fotografie emoționantă cu cele două sărbătorite.

Elena Udrea: ”Două mari iubiri din viața mea!”

Fetița Elenei Udrea, Eva Maria, va împlini 2 anișori pe 20 septembrie. Poartă numele Sfintei Maria, la fel ca și bunica ei. Este bucuria familiei și crește înconjurată de dragoste. Bebelușa s-a grăbit să vină pe lume, iar bunica Maria a plecat val-vârtej în Costa Rica, unde Elena Udrea fugise de o condamnare urâtă. La fel a făcut și tăticul ei, Adrian Alexandrov,  care a lăsat tot și a plecat să își vadă copilul.

Tăticul Adrian Alexandrov este topit de dragul fetiței sale Eva Maria

Pe 20 septembrie 2018, Elena Udrea a adus pe lume o fetiţă cu ochii albaştri. De atunci, viața Elenei Udrea s-a schimbat complet. Micuţa Eva Maria este cea mai importantă persoană din viaţa fostului ministru al turismului.

Când s-a născut Eva Maria, Adrian Alexandrov a scris pe Facebook:

„Astăzi, ora 14:00, micuţa Eva Maria s-a hotărât să ne ia prin surprindere şi a venit pe lume! Sunt un tătic fericit şi avem o fetiţă frumoasă şi sănătoasă ( se pare că seamănă cu tati). Elena se simte bine, iar sarcina a decurs normal. O bucurie greu de descris în cuvinte. Abia aştept să îmi ţin fetiţa în braţe, şi le doresc tuturor să aibă parte de astfel de momente fericite, pentru că un copil este o Binecuvântare!”, scria atunci logodnicul Elenei Udrea.

De curând s-a zvonit că Elena Udrea ar fi din nou însărcinată. „Elena Udrea nu este gravidă. Cei doi poartă prea multă iubire momentan pentru Eva pentru un alt bebe. Dar nu spunem nu, poate peste un an sau doi”, a declarat Adrian Alexandrov la „Antena Stars”.

Advertisement

Fetița Elenei Udrea a fost botezată în țară

Fostul ministru al turismului Elena Udrea (46 de ani) a stat un an și jumătate în Costa Rica, unde a fugit când a aflat că va fi condamnată. După un timp, a fost ridicată de pe stradă de Interpol și a ajuns într-o pușcărie pentru femei. A fost eliberată înainte de Crăciun, în 2018. S-a întors în țară și a decis să îşi boteze fetiţa chiar la un an de când a adus-o pe lume. Astfel, Eva Maria a fost creștinată de ziua ei, pe 20 septembrie.

Odată cu botezul și aniversarea, fetiţa a avut parte şi de ceremonia numită în tradiţia românească „ruperea turtei”, pentru fetițe, atunci când ele împlinesc vârsta de 1 an.

Elena Udrea, părinții

Și la bine, și la rău, mama Elenei Udrea i-a fost aproape fiicei ei, iar acum se bucură din plin în rolul de bunică a micuței Eva Maria.

Elena Udrea nu s-a ferit să povestească despre părinții săi, de ondiție modestă.
“Tata era şofer, iar mama era casieră”, a zis Elena Udrea pe vremea când era ministrul turismului. Maria Udrea (Veliceasa ) a fost casieră pe autobuzele din Buzău, acolo unde exista o persoană desemnată să vândă bilete călătorilor chiar în vehicul.
”Tatăl meu a murit în 2009, discret, așa cum a fost toată viața. A fost un om bun, un tată minunat, căruia din păcate nu i-am spus niciodată cât de mult îl iubesc. Îi spun acum, ori de câte ori mă gândesc la el. Știu că este cu mine și mă veghează de acolo de unde a mers la cer. Părinții ne-au crescut cu convingerea că este o slăbiciune să îi arăți copilului sentimentele pe care i le porți. Așa că nu ne-am manifestat niciodată între noi dragostea în cuvinte. De aceea eu îi spun fetiței mele de o mie de ori pe zi cât de mult o iubesc și ce înseamnă ea pentru mine!”, a povestit Elena Udrea.

Adrian Alexandrov este iubitul Elenei Udrea și tatăl Evei

Adrian Alexandrov este cu 11 ani mai tânăr decât Elena Udrea. Bărbatul a fost manechin de când avea 18 ani, iar acum lucrează că broker imobiliar. El și-a extins afacerile și a cumpărat o companie imobiliară pe care a afiliat-o  celui mai mare furnizor din lume pe segmentul agențiilor imobiliare. Elena Udrea l-a încurajat să facă acest pas , ea fiind o susținătoare înfocată a logodnicului său și crede mult în acest tip pe business, după cum declara.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *