ZiarulRing

15-iun.2024

ULTIMA ORĂ

LIFE/INEDIT

Elena Ionescu, dezvăluiri jenante după Survivor. Ce a făcut, de fapt, în casă, pentru a câștiga

Avatar

Publicat

pe

Elena Ionescu a câștigat competiția Survivor România, însă colegii de competiție au făcut dezvăluiri inedite despre artistă. Astfel, la scurt timp după ce a părăsit concursul, Cristina Șișcanu a povestit despre un episod care s-a întâmplat în Republica Dominicană.

Noi dezvăluiri despre Elena Ionescu, după Survivor

Survivor România s-a terminat, însă au apărut noi informații din culisele concursului de la Kanal D. Cristina Șișcanu a vorbit despre un episod care s-a desfășurat în Republica Dominicană, însă care nu a fost difuzat pe micul ecran. Soția lui Mădălin Ionescu a fost și uimită de faptul că Elena Ionescu nu s-a arătat deloc mișcată de suferința lui Ruby.

“În noaptea în care Ruby s-a simtit foarte rău, Elena stătea în picioare și a dat o replică neasteptată. Noi am încercat sa găsim soluții să o salvăm pe Ruby, iar ea a spus ca: Asa sunt regulile, cine rezistă bine, cine nu, să plece. Replica ei ni s-a parut inumană. Ea pare că a venit doar sa mearga până la capăt”, a povestit Cristina Șișcanu

Elena Ionescu s-a făcut cunoscută în România, după ce a fost solistă în trupa Mandinga. După ce s-a despărțit de formație, Elena Ionescu a urmat și o carieră solo.

Cine este Elena Ionescu

Elena Ionescu a trecut și printr-o perioadă grea în ce privește viața privată. În toamna anului 2019, artista a divorțat, iar împreună cu fostul soț au un copil de un an. La puțin timp de la separare, Dragoș, fostul său soț, și-a găsit alinarea în brațele fostei sale iubite. Dar solista nu și-a mai refăcut viața și a luptat în cadrul concursului Survivor Romania, eveniment care a venit la fix pentru a da un restart vieții sale.

Menționăm că Elena Ionescu este licențiată în Jurnalism și a absolvit Școala Populară de Artă, Secția Canto și Teatru, iar în 2006, aceasta devenea, pentru zece ani, vocea formației Mandinga.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *