ZiarulRing

22-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Elena Ionescu de la Survivor, noi declarații incendiară, după ce a dormit cu Sonny Flame. ”Sunt înnebunită!

Avatar

Publicat

pe

După scenele interesante de sâmbătă seară de la Survivor România în care Elena Ionescu a a dormit lângă Sonny Flame, fosta solistă a trupei Mandinga vine cu noi declarații.

Elena Ionescu de la Survivor, noi declarații după ce a dormit cu Sonny Flame

Elena Ionescu, ex-Mandinga, pare să fie destul de atrasă de interpretul Sonny Flame, nou venit în tabăra Faimoșilor. Cei doi par să fie și pe aceeași lungime de undă în privința alegerii oamenilor, amândoi blamându-i atitudinea Grațielei cât timp au împărțit același acoperiș, aceasta fiind recent eliminată.

Elena și Sonny dormind împreună

Rezonând atât de tare, Elena și Sonny au dormit pe aceeași saltea, iar artistul a fost destul de apropiat fizic de colega sa. Mai mult, Elena l-a lăudat pe Sonny în fața colegilor pentru că a adus sâmbătă puncte echipei, lucru rar auzit de la Faimoasă.

„Sunt înnebunită după bărbații care gătesc”

„Cu o seară înainte l-am simțit că îl doare foarte tare mâna și cu toate astea că își dorește foarte tare să intre, să ne ajute, să nu rămână pe tușă, ceea ce e foarte important. Are o ambiție și își trece peste durere și peste orice ca să ne fie tuturor bine și să nu pară genul care se exclude…”, a spus Elena despre Sonny.

Lucrurile par să prindă contur, ceea ce ar putea să ducă la o serie de comentarii. Cu toate acestea, Elena a făcut contrariul și a pus paie pe foc în legătură cu Sonny, luni. Aflați pe insulă, Faimoșii pregăteau mâncarea, iar cei care s-au oferit să curețe cartofii și apoi să îi prăjească au fost Sonny și Mihai. Cântăreața nu numai că a avut cuvinte de laudă la adresa solistul, ci a exclamat să o audă toată lumea: „Sunt înnebunită după bărbații care gătesc, bărbații de casă, care se pricep să facă lucrurile astea bine”, apoi i-a zâmbit lui Sonny.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *