ZiarulRing

15-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Elena Gheorghe și soțul ei au un singur motiv de ceartă. „Cornel mai cedează câteodată, pentru a calma spiritele”

Avatar

Publicat

pe

După 10 ani de căsnicie și doi copii, Elena Gheorghe și soțul ei, Cornel Ene, recunosc că au și ei momentele lor de tensiune. Singurele dispute vin însă de la copii și nu durează mai mult de câteva minute.

La fel cum se întâmplă în multe case din România unde copiii au acces la tehnologie și în casa Elenei Gheorghe apar dispute pe seama timpului petrecut cu ochii în telefon. Dacă artista nici nu concepe să-i lase pe cei doi copii ai ei, Nicolas și Amelie, prea mult în preajma gadgeturilor, soțul ei cedează și le mai permite să se joace pe tabletă sau telefon. De aici pornesc și micile discuții între soți.

„Avem discuții rar, dar mai tot timpul încep de la pitici… Cornel mai cedează câteodată, pentru a calma spiritele încinse de la etajul 11, și pentru câteva minute de liniște, cât să ne tragem răsuflarea, îi lasă să se joace pe telefon. Eu încerc pe cât posibil să îi țin departe de astfel de „preocupări” și de aici apar mici discuții. Sunt însă conștientă că aceste probleme există în toate familiile, deci este generația născută cu gadgetul în mână”, a declarat Elena Gheorghe pentru revista VIVA.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *