ZiarulRing

27-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Elena Gabriela Ruse s-a calificat în optimile de finală la Roland Garros

Jucătoarea de tenis Elena Gabriela Ruse s-a calificat, azi, în optimile de finală ale probei de simplu junioare la Roland Garros.

Avatar

Publicat

pe

Jucătoarea de tenis Elena Gabriela Ruse s-a calificat, azi, în optimile de finală ale probei de simplu junioare la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului, informează site-ul oficial al competiţiei.

Ruse a învins-o, în turul doi, cu scorul de 6-3, 6-2, după o oră şi zece minute, pe Fanny Stollar (Ungaria). În optimile de finală de la Roland Garros, Elena Gabriela Ruse o va întâlni pe învingătoarea partidei dintre Paula Badosa Gibert (Spania) şi Maria Fernanda Herazo Gonzalez (Columbia).

Tânăra de 16 ani s-a calificat şi în optimile de finală a probei de dublu, alături de partenera sa Irina Shimanovici, din Belarus. Cele două au trecut în runda inaugurală, scor 6-3, 6-3, de cuplul Usue Maitane Arconada/Kamonwan Buayam (SUA/Thailanda), după 61 de minute de joc. În optimi, Ruse şi Shimanovich vor juca în compania perechii chineze Ziyue Sun/Xiao-Di You, cap de serie numărul 5.

https://ziarulring.ro/stiri/eveniment/238226/2014/Elena-Gabriela-Ruse-s-a-calificat-in-optimile-de-finala-la-Roland-Garros

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *