ZiarulRing

22-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Elena Băsescu, trening de 3.000 de euro, la avanpremiera Miami Bici. Toată lumea s-a uitat, însă, la picioarele ei FOTO

Avatar

Publicat

pe

Dacă în urmă cu mulți ani Elena Băsescu atrăgea atenția tuturor prin hainele sale țipătoare, în ton cu moda vremurilor de altfel, acum, fiica fostului președinte alege tot culori, dar pe care le pune organizat. Prezentă la avanpremiera filmului lui Maticiuc, ”Miami Bici”, fostul politician a atras toate privirile. Deși a purtat o ”comoară” de trening, în valoare de 3.000 de euro, toată lumea s-a uitat, însă, la picioarele ei.

Elena Băsescu, trening de 3.000 de euro, la avanpremiera Miami Bici

Prin desele apariții la evenimente mondene, femeile care sunt sau au atins latura politică trebuie să fie un etalon al eleganței și bunului gust. Unele reușesc să se ridice la înălțime, altele însă dau greș în alegerea vestimentației și coafurii potrivite. Nu știm dacă este cazul și aici, dar ne putem aminti de faptul că designerul Cătălin Botezatu o lauda adesea pe Eba pentru investițiile sale. Creatorul de modă a spus în nenumărate rânduri în verdictul său că fiica fostului președinte al țării are un look impecabil, marcând faptul că se văd hainele de firmă.

Sursa foto: click.ro

Apariția la premiera filmului ”Miami Bici”, a surprins pe toată lumea. Elena a pășit la mall-ul din Băneasa într-o ținută extravagantă care a întors toate privirile, purtând un trening Gucci de peste 3.000 de euro, la care a asortat o pereche de pantofi stiletto cu un toc amețitor.

EBA, o împătimită a sportului

De altfel, deși ținuta sa nu îi punea formele atât de mult în evidență, este clar că pentru a purta un asemenea trening trebuie să ai un trup de invidiat, ceea ce Elena deține. Fiica lui Traian Băsescu este o împătimită a sportului, iar acest lucru se poate observa cu lejeritate dacă aruncăm o privire asupra siluetei sale pe care o afișează adesea pe rețelele sociale cu multă încredere.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *