ZiarulRing

24-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Elena Băsescu circulă cu o mașină care valorează cât geanta ei. Cu ce autoturism a fost surprinsă

Avatar

Publicat

pe

Elena Băsescu a fost surprinsă deseori conducând bolizi de lux, fiica fostului președinte preferând mașinile mari și scumpe. Astfel că, apariția ei în trafic la volanul unui Duster i-a surprins pe paparazzi.

Elena Băsescu circulă cu o mașină care valorează cât geanta ei

Elena Băsescu nu era însă într-un Duster oarecare însă, ci chiar în Dusterul roșu pe care în urmă cu zece ani și-l achiziționase Traian Băsescu durect de la fabrica din Mioveni, în vremea când Dacia scotea primele autoturisme de acest tip.

Traian Băsescu era pe atunci președintele României, dar după aceea a fost văzut de câteva ori la volanul maașinii sale roșii, deși potrivit declarației sale de avere, acesta mai are o mașină mai nouă cu doi ani.

Fiica sa a fost surprinsă astfel conducând Dusterul roșu, schimbându-și mașina, dar nu și obiceiul de a purta lucruri de marcă. Coborând din mașină, aceasta purta o haină scumpă, care, probabil că valoarează la fel ca prețul autoturismului.

Elena Băsescu circulă cu o mașină care valorează cât geanta ei. Cu ce autoturism a fost surprinsă

Elena Băsescu este o mamă singură

Elena Băsescu este mamă singură, după ce s-a despărțit și de Cătălin Gheorghe, zis și Tomată, cel cu care aceasta are un copil, și anume, pe fetița cea mică, Anastasia, care vara aceasta va îndeplini doi ani. Cu toate că lucrurile erau tranșate definitiv, cei doi au păstrat discreția aspra acestui eveniment, iar Elena Băsescu n-a avut prea mult timp la dispoziție să facă o dramă din asta.

Advertisement

sursă foto: WoWbiz.ro

Reamintim că Elena Băsescu și Cătălin Gheorghe, alias Tomată, s-au despărțit la finele lui septembrie 2019, după doi ani de relație. La doar un an după ce a născut fetița, fiind mamă pentru a treia oară, fiica fostului președinte și Tomată au decis să meargă pe drumuri separate. Elena Băsescu mai are însă doi copii din mariajul Bogdan Ionescu, zis Syda. Este vorba despre Sofia Anais (șase ani) și Traian Jr. (cinci ani).

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *