ZiarulRing

15-iun.2024

ULTIMA ORĂ

LIFE/INEDIT

El este noul Hercule în miniatură. Șocant cum arată băiețelul la doar șase anișori

Avatar

Publicat

pe

Frații Stroe au ieșit din peisaj, iar alt micuț a început să fure toate privirile la categoria sa de vârstă. Cum arată băiețelul în vârstă de doar 6 ani care este supranumit Hercule și care este antrenamentul care-l ține în formă?

Un băiețel de doar 6 ani este Hercule în miniatură

Are 6 ani, dar arată ca un adevărat culturist. Micuțul este un fan înfocat Ronaldo și Messi, doi mari sportivi care-l inspiră. Arat Hosseini este originar din Iran și pentru că e fascinat de condiția fizică și talentul celor doi mari fotbaliști a ales să ajungă și el la un trup de vis precum îl au idolii lui. Mohammad Hosseini, tatăl lui, i-a insuflat pasiunea pentru sport și l-a înscris la gimnastică. Pentru a ajunge la fiziul acesta nu este nevoie doar de atât, așa că îl asistă la sala de forță aflată aproape de un teren de fotbal.

Pasiunea lui a devenit rapid o surpriză pentru cei care au început într-un număr cât mai mare să-l urmărească pe rețelele de socializare. Băiatul se antrenează mult și-și dorește să fie fotbalist, iar pentru asta urmărește îndeaproape programul de alimentație și sport făcute special de specialiști pentru Ronaldo. Acest lucru înseamnă că zilnic, câte două ore, face abdomene, flotări, genoflexiuni și tracțiuni, pe lângă mișcarea de pe terenul de fotbal.

Puternicul din România

Micul Hercule din România a devenit cunoscut după ce a intrat în Cartea Recordurilor la doar 5 ani. Mare le-a fost mirarea românilor atunci când au văzut clipulețele cu el ridicând greutăți mari și făcând exerciții fizice pe care sportivii de performanță le fac fără probleme. Cazul băiatului a ajuns rapid și la urechile autorităților, după ce imaginile au devenit virale. Protecția copilului a stabilită, însă, că Giuliano și fratele său sunt bine îngrijiți, așa că au rămas alături de familie.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *