ZiarulRing

25-iun.2024

ULTIMA ORĂ

LIFE/INEDIT

El este bărbatul care a stat trei ani și jumătate în casă cu soția sa decedată. Autoritățile au fost șocate când au aflat

Avatar

Publicat

pe

Un bărbat a locuit vreme de trei ani și jumătate în casă cu soția sa decedată. Cum a fost posibil așa ceva? Când au aflat de caz, autoritățile au fost la rândul lor șocate.

El este bărbatul care a stat trei ani și jumătate în casă cu soția sa decedată

Cazul bizar a avut loc în Germania, în satul Wertheim-Lindelbach. Aici locuiesc doar 500 de locuitori, iar marea majoritate dintre ei se cunosc foarte bine. Asta face situația să fie și mai complicată 

Site-ul broadcasterului public regional Südwestrundfunk a fost cel care a făcut public cazul bărbatului care a stat trei ani și jumătate în casă cu soția sa cedată.

Cei doi locuiau într-un apartament, iar deși femeia a murit, soțul ei a continuat să trăiască acolo, alături de ea. Filmul s-a sfârșit în momentul în care rudele femeii au anunțat poliția săptămâna trecută.

Autoritățile au venit la apartamentul celor doi și au avut un șoc. Se pare că agenții au găsit-o pe soția acestuia decedată. Cei doi locuiau în locația respectivă de 25 de ani, iar cauza morții nu este clară încă.

De asemenea, oamenii legii nu înțeleg nici de ce bărbatul nu a raportat decesul soției sale. Odată cu efectuarea autopsiei însă, autoritățile speră să primească anumite răspunsuri legate de cauza morții.

Advertisement

Nimeni nu știe ce s-a întâmplat

Trebuie menționat faptul că până acum, procuratura a confirmat pentru SWR că în prezent nu există nicio dovadă a unei infracțiuni, cum ar fi un act de violență. Chiar și așa rămân semne de întrebare.

Mai exact, nimeni nu înțelege cum într-un sat atât de mic, vecinii nu au observat lipsa femeii. Asta cu atât mai mult în condițiile în care soția bărbatului nu a mai fost văzută de mai bine de trei ani.

Inclusiv primarul satului a suferit un șoc. Acesta nu își poate explica cele întâmplate. Cu atât mai mult în condițiile în care vecinii îi descriu pe cei doi ca fiind drăguți, dar ceva mai retrași.

Au fost și persoane care au dezvăluit că l-au întrebat pe bărbat despre soția sa. Acesta nu ar fi spus însă că femeia a decedat, ci a dat un alt răspuns care a părut unul cât se poate de credibil.

Bărbatul a fost întrebat la rândul său despre ce s-a întâmplat cu soția lui decedată. Acesta însă nu a oferit prea multe informații. Menționăm faptul că femeia urma să împlinească 79 de ani pe 26 septembrie.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *