ZiarulRing

16-iun.2024

ULTIMA ORĂ

EVENIMENT

El este bărbatul care a pierdut 30.000 de euro într-un supermarket din Timișoara. Cum a dovedit că sunt banii lui

Avatar

Publicat

pe

Un bărbat a pierdut un plic cu 30.000 de euro într-un supermarket din Timișoara. Omul nu a cumpărat nimic din magazin, astfel că la ieșire, printre casele de marcat, a scăpat plicul pe jos. O angajată a luat plicul, a ieșit după el, dar acesta dispăruse.

Acesta este bărbatul care a pierdut 30.000 de euro într-un magazin din Timișoara. Cum le-a dovedit polițiștilor că banii sunt ai lui

Plicul cu cei 30.000 de euro au ajuns într-un final la poliție. Poliția, la rândul ei, a început o investigație pentru a identifica persoana care a piedut plicul cu suma mare de bani. Astfel, după mai multe zile de investigații și căutări, și după ce au studiat camerele de supraveghere din magazin, polițișii s-au lăsat păgubași.

Nu au reușit să dea de bărbatul care a pierdut suma mare de bani.  Însă, la mai bine de două săptămâni, bărbatul s-a prezentat singur la Poliția Timișoara. Acesta a adus și dovezi pentru a demnostra că banii sunt întradevăr ai lui. Bărbatul de 60 de ani le-a spus polițiștilor că nu s-a grăbit să vină după bani pentru că știa că sunt în siguranță, adică la poliție.

El este bărbatul care a pierdut 30.000 de euro într-un supermarket din Timișoara. Cum a dovedit că sunt banii lui. Sursa foto: digi24.ro

Bărbatul a adus documente doveditoare pentru suma de bani

Bărbatul le-a prezentat polițiștilor timișoreni documente care au arătat că a retras banii din bancă exact în ziua în care i-a și pierdut în supermarket.

Zecile de mii de euro se  aflau într-un plic care i-a căzut bărbatului din buzunar în supermarket, după ce acesta, care nu cumpărase nimic și pentru a nu stă la coadă, s-a strecurat pe lângă casele de marcat.

Un client s-a împiedicat cu căruciorul în plicul cu bani

Pe imaginile suprinse de camerele de supraveghere s-a văzut cum la câteva secunde după ce plicul cu bani a ajuns pe pardoseală, un alt client s-a împiedicat cu căruciorul în plicul cu cei 30.000 de euro.

Advertisement

Astfel, o angajată a magazinului a luat plicul și a alergat după păgubit. Aceasta însă nu l-a mai găsit.