ZiarulRing

15-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

El e înlocuitorul lui Emi Pian. Cine va conduce clanul Duduienilor

Avatar

Publicat

pe

Moartea fulgerătoare a lui Emi Pian a stârnit o reală problemă în rândul clanului Duduianu, deoarece toată lumea s-a întrebat cine va prelua, acum, funcția de lider, dar și cine trebuie să se ocupe de banii pe care trebuie să-i recupereze, având în vedere faptul că Emi Pian nu a lăsat niciun testament scris, ci doar unul verbal.

Cine îl va înlocui pe Emi Pian

Faptul că Emi Pian nu a lăsat niciun testament în funcție de care să se poată ghida familia lui, în eventualitatea în care acesta ar muri, tragedia din clanul Duduienilor a lansat numeroase semne de întrebare.

Așadar, după moartea lui Emi Pian, se pare că fratele interlopului este cel care a preluat conducerea, după cum anunță huff.ro.

Fratele lui Emi Pian va prelua conducerea

”Testamentul e clar și nimeni nu-l încalcă. Chiar dacă nu facem hârtii de testament, noi țiganii știm legile noastre. Nu te poți duce la notar să faci testament că banii nu stau în bancă sau casete de valori, banii stau în casă la noi. Așa va face și familia lui Emi Pian. Frate-su va prelua conducerea și va trece la recuperat toți banii”, a menționat un apropiat al clanului pentru sursa citată.

În urmă cu jumătate de an, Remus Mincă, unul dintre liderii clanului Sadoveanu, cunoscut în lumea interlopă sub numele de Nat, i-a amenințat public pe frații Pian atunci când a aflat că aceștia l-ar fi împrumutat cu dobândă pe fiul său, de doar 18 ani.

Astfel, Nat Mincă era furios pe motiv că unii dintre membrii clanului Pian, Emi și Grațian, i-ar fi dat bani cu camătă fiului său. După ce a spus că nu are de gând să le plătească niciun ban, Nat a transmis, prin intermediul unui live pe Facebook, că, în caz de nevoie, pentru ”copilul său” este în stare ”să-i împuște ca pe iepuri” pe cei care profită de lipsa de experiență a fiului lui.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *