ZiarulRing

16-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Edil, surprins în timp ce întreținea relații intime în timpul unei conferințe VIDEO. Trudeau din greu pentru țară

Avatar

Publicat

pe

Un oficial guvernamental dintr-o localitate din Filipine a fost surprins făcând dragoste cu secretara sa, după ce a intrat accidental într-o teleconferință cu colegii săi din guvern.

Primar, surprins în timp ce întreținea relații intime în timpul unei conferințe VIDEO

Jesus Estil, oficial în guvernul filipinez, primar în localitatea Cavite, a avut o videconvorbire cu alți colegi de-ai lui, membri în guvernul filipinez. Astfel, nepriceput în ale tehnologiei, primarul a lăsat camera pornită după terminarea convorbirii și s-a apucat să facă dragoste cu cea care avea să se descopere că îi este secretară.

Ceilalți participanți la convorbire  au observat cu supoare că primarul Jesus Estil, care crezuse că a oprit conversația, se îndreaptă spre o femeie așezată pe canapea la câțiva pași de computer.

Edil, surprins în timp ce întreținea relații intime în timpul unei conferințe VIDEO. Trudeau din greu pentru țară

Amor nebun în timpul teleconferinței

Neștiind că lăsat camera dispozitivului pornită, Jesus Estil și femeia au început să facă amor nebun în timp ce colegii lor urmăreau muți de uimire.Partenera lui Jesus Estil a fost identificată ulterior ca fiind secretara bărbatului și care ține contabilitatea biroului administrației locale.

Unul dintre colegii săi a reușit să filmeze scenele explicite. Videoclipul a fost ulterior făcut public și i-a determinat pe unii locuitori să depună o petiție pentru ca Jesus Estil să fie dat jos din funcție, pentru care a avut o conduită incorectă.

Primarul va fi destituit pentru greșeala pe care a făcut-o

Departamentul de Interne și Administrație Locală (DILG) a declarat că Jesus Estil va fi destituit din postul său cât mai repede posibil.

Advertisement

„Aceasta nu este o simplă abatere, ci o abatere gravă. Vom face totul pentru a-l pedepsi. Bineînțeles, personalul în cauză a cerut iertare, dar nu este atât de ușor.”, a declarat Richard Geronimo, șef la DILG.

Atât Jesus Estil, cât și femeia nu s-au mai prezentat la birou de când a fost lansat videoclipul.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *