ZiarulRing

22-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Ea este marea dragoste a Prințului Charles. Femeia care le-a depășit pe Diana și Camilla

Avatar

Publicat

pe

Prințul Charles și Lady Diana au divorțat în 1996, după ce Prințesa l-a acuzat public pe soțul ei de o aventură cu Camilla Parker Bowles. Diana a murit un an mai târziu, iar în 2005 Prințul s-a căsătorit cu Camilla, care a primit titlul de Ducesă de Cornwall. Deși mulți cred că ea îi este marea dragostea, lucrurile nu stau chiar așa. Moștenitorul coroanei britanice ar fi avut o altă amantă, una despre care a spus întotdeauna că este singura care l-a înțeles.

Ea este marea dragoste a Prințului Charles

În 1981 s-a căsătorit cu Lady Diana Spencer, cu care are doi copii, Prințul William, Duce de Cambridge, și Prințul Harry de Wales. Cuplul a divorțat în 1995, după ce Diana l-a acuzat public pe Charles de o aventură cu Camilla Parker Bowles. Diana a murit într-un accident tragic de mașină, în 1997. În 2005, Prințul s-a căsătorit cu Camilla, care a primit titlul de Ducesă de Cornwall.

Moștenitorul coroanei britanice ar fi avut o altă amantă în afară de Camilla Parker Bowles, o femeie despre care a spus întotdeauna că este singura care l-a înțeles. Adulat de femei, Prințul nu ducea lipsă de aventuri, fiind o fire nestatornică. Printre cele cu care s-a iubit, a existat una care i-a marcat viața, chiar Charles numind-o ”singura femeie care m-a înțeles vreodată”, a scris Michelle Mulligan în Town and Country.

„Tryon a negat, mai ales că Charles împărțea momente de romantism și cu Camilla”

Dale Tryon este femeia pentru care Charles a avut o mare slăbiciunea. Ea a fost căsătorită cu Lord Anthony Tryon, unul dintre cei mai buni prieteni ai Prințului.

Dale Tryon

„Acest lucru nu a fost niciodată dovedit, iar Tryon a negat întotdeauna zvonurile, mai ales că Charles împărţea momente de romantism şi cu Camilla”, a completat o sursă din anturajul familiei regale.

Dale a fost atât de îndrăgostită de Charles încât și-a botezat și băiatul cu numele moștenitorului coroanei britanice. Aceasta a murit în anul 1977, la trei luni de la moartea Prințesei Diana.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *