ZiarulRing

16-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Ea este Jamila, femeia care are cel mai tare vlog cu rețete în România. Cine este soțul ei

Avatar

Publicat

pe

Probabil că toți cei care caută rețete de gătit pe Internet s-au ”lovit„ de rețetele Jamilei de pe YoTube (Jamila Cuisine). Este urmărită de 1,2 milioane de utilizatori pe YouTube și, în spatele succesului de care se bucură, este o tânără timidă, cu un chip frumos, dar și cu o poveste de viață spectaculoasă.

Ea este Jamila, femeia care are cel mai tare vlog cu rețete în România. Cine este soțul ei

Aceasta a fost invitată recent în emisiunea Irinei Păcurariu, ”Rețeaua de idoli” și difuzată duminică, de la 18:00, la TVR 2, în prima zi de Paște.

Pe numele său real, Geanina Avram Staicu, alias Jamila, este tânăra ale cărei rețete de mâncare sunt urmărite constant de un milion de oameni. Jamila are 33 de ani și este primul interviu pe care l-a dat vreodată. Este din București și este absolventă de Relații Internaționale și pasionată de limba franceză. Jamila este căsătorită cu un marocan, pe care l-a cunoscut în anii studenției. A mărturisit că a început să gătească în glumă, combinând rețetele bunicii din Oltenia cu condimente descoperite la soacra din Maroc.

Nu stă toată ziua în bucătărie

A început astfel să pună online rețetele în 2012, atunci când a apărut și numele JamilaCuisine, iar până acum a ajuns la 600 de rețete și sute de oameni care gătesc după sfaturile sale. Geanina are și foarte mult umor și adoră să vorbească despre mâncare. Iubește ciocolata, este mamă a doi copii, dintre care unul foarte mic. În ciuda aparențelor, Jamila spune că nu petrece toată ziua numai în bucătărie.

”Nu. Nu stau toată ziua acolo, pentru că nu aș putea să fiu Jamila, dacă aș fi făcut asta. Dacă aș fi făcut doar asta, rămâneam Geanina care ar fi gătit pentru soțul ei marocan și se bucura familia ei de rețete și de mâncare și atat”, a spus Jamila, în interviu.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *