ZiarulRing

22-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Ea e singura româncă mai tare decat Selly și Dorian Popa. Câți bani face din YouTube, de fapt

Avatar

Publicat

pe

Fenomenul de YouTube a luat amploare și în România. Zilnic apar sute de canale, iar cei mai buni deja fac bani frumoși. Dacă în urmă cu câteva zile, Dorian Popa a arătat câți bani face din filmulețele publicate online, trebuie să știți că există conturi în România care produc mult mai mult.

Ea e singura româncă mai tare decat Selly și Dorian Popa

Este vorba despre o tânără din Suceava, ce a devenit fenomen mondial după ce a început să posteze diverse filmulețe pe YuTube, iar principalul subiect este acela de a face slime.

Astfel, canalul de YouTube al tinerei se numeste Izabela Stress și are peste 8 milioane de abonați. Mai mult decât atât, tânăra din Suceava generează zilnic peste 1,7 milioane de vizualizări, fapt care înseamnă că încasează lunar o sumă foarte mare.

Conform site-urilor de specialitate, Izabela încasează lunar între 15.000 si 245.000 de dolari, în funcție de tara de unde se uita fanii ei. Luând în considerare aceste date, se poate spune ca suma pe care o primeste lunar de la YouTube este de peste 50.000 de euro.

Dorian Popa obține 10.000 de dolari pe luna din YouTube

Dorian Popa și-a construit o casă și și-a achiziționat o mașină de 120.000 de euro. Astfel, după ce și-a prezentat pe YouTube noile achiziții, Dorian Popa a primit și un mare val de critici din partea celor care îl urmăresc.

Ca și răspuns, artistul a decis să-si facă publice datele din ultima luna din contul său de YouTube. Din imagine însă se poate observa faptul că Dorian Popa a încasat, în ultimele 28 de zile, pentru 21,8 milioane de vizualizări suma de 10.092 de dolari.

Din ce face bani Selly

la rândul său, Selly este un adevărat fenomen în rândul tinerilor. Astfel, la o vârstă extrem de fragedă, Andrei Șelaru este cel mai renumit vlogger la momentul actual, face parte și din trupa 5Gang, De asemenea, mai deține și un magazin online de haine. Vloggerul a mărturisit recent că cei mai mulți bani vin din plasarea de imagine, youtube, evenimente, precum și din vănzările de pe site-ul de haine pe care îl deține.

Advertisement

”Deci banii se fac din plasare de imagine, din asociere de imagine cu diferite branduri, mai vin bani din youtube direct, din reclamele pe care youtube le afișează, google ad sense, și din evenimente, vânzare de haine și așa mai departe.

Avem zona de concerte, avem zona de mercchandising, avem un magazin online care a făcut vânzări foarte foarte mari, atât în anul 2019, cât și anul 2020… Sunt mai multe surse de venit”, a spus Selly.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *