ZiarulRing

24-apr.2024

ULTIMA ORĂ

LIFE/INEDIT

Ea ar putea să o înlocuiască pe faimoasa pisică Grumpy. Cum arată Meow Meow FOTO

Avatar

Publicat

pe

Grumpy Cat, sau Tardar Sauce pe numele adevărat, a murit din cauza unor complicații suferite la tractul urinar. Meow Meow ar putea să o înlocuiască pe faimoasa pisică. Cum arată mica felină?

Meow Meow ar putea să o înlocuiască pe faimoasa pisică Grumpy

Grumpy Cat s-a născut în 4 aprilie 2012, iar numele ei real este Tardar Sauce. Pisica este femeilă și a făcut furori pe internet datorită aparenței expresii faciale. Stăpâna sa, Tabatha Bundesen, a declarat că mimica morocănoasă a felinei se datorează unei forme bizare de nanism. Felina a devenit celebră după ce fratele stăpânei a publicat mai multe poze pe site-ul de socializare Reddit. La început, utilizatorii au presupus că este vorba despre o fotografie trucată, dar care i-a determinat pe stăpâni să posteze și videoclipuri cu mica felină.

Grumpy Cat a apărut în Lil Bub & Friendz, un documentar regizat de Andy Capper și premiat la Festivalul de Film de la Tibeca în 18 aprilie 2013. Grumpy Cat a decedat, acasă, la vârsta de 7 ani, în urma unor infecții la tractul urinar, pe 14 mai 2019. Proprietarii i-au anunțat decesul printr-un mesaj postat pe internet.

”Fostul ei stăpân o abandonase”

„Suntem inimaginabil de îndurerați să anunțăm pierderea mult iubitei noastre Grumpy Cat. (…) S-a confruntat cu complicații în urma unei infecții urinare, complicații care au fost prea greu de depășit pentru ea. A murit liniștită, acasă, în brațele mămicii ei, Tabatha”, au scris Tabatha, Bryan și Chrustal Bundesen, într-un mesaj comun.

Cea care i-ar putea lua locul acum este Meow Meow, o pisică pufoasă din Taiwan, considerată una dintre cele mai ”supărate” feline din lume din cauza aspectului său neobișnuit.

”Am cunoscut la un pet shop vechi”, a declarat stăpâna sa, Clare, pentru Bored Panda.

”Fostul ei stăpân o abandonase, nu știu de ce. Avea 10 luni atunci, așa că eu și fratele meu mai mic am luat-o la noi acasă și a devenit prima mea pisică”, a completat femeia.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *