ZiarulRing

21-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

E incredibil pentru ce a fost arestat un om. Așa ceva nu putea fi imaginat

Avatar

Publicat

pe

Poliția chineză a arestat un bărbat după ce acesta a împrăștiat „o ploaie paradiziacă de bancnote” asupra navetiștilor aflați sub geamul apartamentului său, relatează The Guardian.

Polițiștii au fost alertați de trecători și, când au ajuns la fața locului au descoperit un bărbat de  29 de ani care, spun ei, se afla „în transă” după ce s-ar fi drogat cu amfetamină în locuința sa aflată la etajul 30 al unei clădiri din orașul Chongqing din sud-vestul Chinei. În timpul stării euforice, acesta a pus mâna pe banii pe care îi avea la el și a început să îi arunce pe geam înspre străzile de dedesubt, presa locală relatând că a generat „o ploaie paradiziacă de bancnote din cer”.

Întâmplarea a perturbat serios traficul, și de aceea a fost chemată poliția. Înregistrările video ale evenimentului arată cum traficul rutier s-a încetinit și chiar s-a oprit complet în unele zone după ce zeci de persoane au ieșit din mașini sau au intrat pe șosea încercând să prindă din zbor cât mai multe bancnote.

Caz similar petrecut cu trei ani în urmă

Bărbatul a fost arestat după ce o persoană a alertat poliția. Ofițerii chinezi au transmis un  comunicat de presă în care arată că tânărul a fost reținut pentru consum de droguri și că va primi tratament medical pe parcursul derulării anchetei.

Este curios că, în urmă cu trei ani, tot în orașul Chongqing o femeie a intrat în plin trafic în 2017 și a început să arunce bancnote în urma ei. După ce a fost reținută de polițiști, aceasta le-a spus oamenilor legii că a făcut lucrul respectiv deoarece se afla într-o dispoziție proastă. Femeia aruncase echivalentul a 2.300 de dolari, în yuani.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *