ZiarulRing

25-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

După scandalul cu Floarea Leonida, o altă gimnastă recunoaște că a primit bani pentru amor. ”O ofertă de nerefuzat!”

Avatar

Publicat

pe

După scandalul cu Floarea Leonida, o altă gimnastă recunoaște că a primit bani pentru amor. Este vorba despre despre Verona van de Leur, care la vârsta de 33 de ani a dezvăluit în autobiografia Simply Verona că a intrat la un moment dat în industria filmelor pentru adulți, întrucât oferta pe care a primit-o la vremea respectivă a fost de nerefuzat.

Gimnasta Verona van de Leur recunoaște că a primit bani pentru amor

În urmă cu mai mulți ani, tabloidele din România au scris despre fosta gimnastă Floarea Leonida, care după ce s-a lăsat de sport a devenit damă de lux în Germania, unde a lucrat la un bordel folosind pseudonimul Paris Rouge. Se pare că situația financiară le împinge pe multe sportive să facă lucruri extreme pentru a ieși din impas. Este și cazul olandezei Verona van de Leur, care s-a remarcat în gimnastica mondială în anul 2002.

Ajunsă la vârsta de 33 de ani, fosta sportivă și-a publicat autobiografia fără să se ferească să ofere detalii picante din viața ei. Astfel s-a aflat că în anul 2011 a stat 72 de zile în închisoare, după ce a șantajat un cuplu. Ulterior a intrat în industria filmelor pentru adulți, alături de iubitul ei.

Verona van de Leur

„Era o ofertă imposibil de refuzat. Cu atâția bani mi-am putut permite tot ceea ce mi-am dorit în viață”, a mărturisit fosta gimnastă, care a precizat că vrea să renunțe la această activitate în curând.

Verona van de Leur a cucerit o medalie de aur, 4 de argint și 4 de bronz la Campionatele Mondiale, Europene și Cupa Mondială. În anul 2001 a terminat pe locul 5 cu echipa Olandei la Campionatul Mondial de gimnastică, fiind votată drept cea mai bună performanță batavă a anului. A cucerit argintul la sol în 2002 la Cupa Mondială și s-a retras în anul 2008, după un conflict cu Federația olandeză.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *