ZiarulRing

22-iul.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

După o căsnicie de 25 de ani, Nico rupe tăcerea. Ce spune cântăreața despre soțul ei

Nicoleta Matei, ajunsă acum la 50 de ani, ziua ei fiind pe 1 februarie, a avut o carieră plină ajunsă la aproximativ 17 ani.

Avatar

Publicat

pe

Pentru mulți numele Nico este legat de perioada de glorie a celebrului actor Florin Călinescu și a lui emisiune difuzată de PRO TV, ”Chestiunea Zilei”, ulterior cariera ei explodând și a ajuns una din îndrăgitele soliste de pe la noi.


După o căsnicie de 25 de ani, Nico rupe tăcerea


Nicoleta Matei, ajunsă acum la 50 de ani, ziua ei fiind pe 1 februarie, a avut o carieră plină ajunsă la aproximativ 17 ani. Începând cu anii 90 când, după terminarea Școalii Populare de Artă din Ploiești și a devenit solista Teatrului Toma Caragiu din localitate, secția estradă, a decis să plece peste hotare, mai exact în China și Japonia, unde a avut programe de bar și programe de varietăți. Cu destule premii și participări la festivaluri importante, Nico și-a clădit o carieră de succes în muzica românească, dar puțină lume a auzit-o vorbind despre viața personală și despre căsnicia ei, de peste 25 de ani.

Nico rupe tăcerea


După o căsnicie de 25 de ani, Nico rupe tăcerea. Ce spune cântăreața despre soțul ei
Nico este căsătorită de 25 de ani cu Laurențiu Matei, împreună cu care formează unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul românesc, cel puțin așa se vede din afară, și au o fiică,acum ajunsă la frumoasa vârstă de 29 de ani, Alexandra Matei, despre care vedeta spune că ”are 29 de ani. Nu-mi vine să cred că au trecut anii atât de frumos! Ea niciodată nu și-a ascuns vârsta pentru că e mândră de ea. Ca și mine, moștenește o genă foarte bună. La 29 de ani arată cu 10 ani în minus! Are o genă bună.”


Relați cu Laurențiu, după cum povestește chiar artista, a fost una plină de suișuri și coborâșuri, iar momentele de gelozie au măcinat-o în fiecare zi, timp de zece ani, lucru pe care l-a recuoscut cu greu artista.


„La mine a încetat gelozia când am devenit cunoscută, în 2003. Îmi făceam tot felul de gânduri, pe urmă mi-am dat seama că este genul de om care nu vine cu cadouri. Îmi dă bani să mă duc să îmi iau ce îmi place. Dar a fost o perioadă frumoasă și spun că poate trăiam mai intens”, a spus Nico.


Ce spune cântăreața despre soțul ei


Cu toae că relația nu a fost una cu lapte și miere, au reușit să treacă peste, iar acum se pregătesc să facă nunta de argint. Ceea ce a ajutat-o să treacămai ușor peste momentele ei degelozie, a fost faptul că laurențiu a fost mereu lângă ea, și a avut parte de înțelegere.
„A fost genul de om care a încercat să mă liniștească.

Advertisement

El m-a înțeles mai bine decât l-am înțeles eu. E mai liniștit, mai calm, mai ponderat, are toate calitățile. Într-o săptămână ne certam de 5-6 ori și trebuia să ne vedem să ne împăcăm. A înghițit foarte multe. Nu l-am văzut niciodată gelos. Nu e genul, e foarte liniștit și la locul lui. Dar și când îi sare acul, imediat stăm drepți”, a mai explicat Nico.