ZiarulRing

24-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

După 19 ani de căsnicie, Liana Stanciu spune adevărul despre relația ei cu Miță de la Bere Gratis. Ce se întâmplă între cei doi acum

Avatar

Publicat

pe

Liana Stanciu spune adevărul despre relația cu Miță de la Bere Gratis. Cum se prezintă povestea lor de dragoste și ce se întâmplă între ei? Aceștia au împlinit 19 ani de căsnicie.

Liana Stanciu, detalii despre căsnicia cu Miță de la Bere Gratis

Liana Stanciu e unul din cei mai apreciați oameni din televiziune, cu o carieră uriașă în spate și cu fani care o urmăresc de drag deja de ani buni. Unii ar spune că are o viață perfectă, tocmai pentru că norocul a pășit și pragul casei sale. Aceasta are o căsnicie deosebită alături de Miță de la Bere Gratis. Lucrurile s-au schimbat totuși în pandemie la fel ca în cazul celor mai mulți, iar acum vine cu mărturii despre această perioadă și despre cum au funcționat lucrurile în relația sa, mai cu seamă că e vorba despre un mariaj cu o atât de lungă durată.

Întrebată de descoperirile pe care le-a făcut datorită crizei sanitare, Liana a mărturisit că talentul în bucătărie a lui Mihai a fost unul dintre ele. „Am descoperit că Mihai găteşte excelent, că fii-mea are un simţ muzical incredibil şi că mai am multe de învăţat. Sunt mai agitată, nu mai stresată, poate şi fiindcă mă mişc mai puţin. Cândva aveam rutina unui masaj, a unor ore de relaxare autentică, acum peste tot e cel puţin un terminal, fie laptopul fie telefonul”, a detaliat aceasta.

Liana Stanciu, detalii despre căsnicia cu Mihai de la Bere Gratis și perioada pandemiei

„Sunt tot timpul într-o cursă contracronometru”

„Da. Zilnic când vin de la Radio e un fel de rutină, nu ating şi nu mă atinge nimeni, până nu mă schimb şi mă spăl temeinic, apoi curăţ totul în jur. E o perioadă grea pentru industria spectacolelor, dar ne adaptăm la noua realitate cum putem. Toată lumea găteşte, toată lumea strânge masa, la curăţenie am doi mari artişti lângă mine, adică sunt atât de artişti că dacă îi pui să îşi strângă hainele s-ar putea să le găseşti în congelator. Sunt tot timpul într-o cursă contracronometru, iar când ziua de lucru se încheie, uneori e târziu şi pentru un răsfăţ. Cel mai des mi se reproşează că plec să mă culc în plină distracţie sau că sunt obosită. Nu există reţete, doar iubire şi un strop de înţelepciune. Dacă înţelegi că relaţia pe care o ai cu omul de lângă ţine este cea care te completează şi dacă în celălalt te regăseşţi pe ţine, e simplu. Da, mai strigăm câteodată, dar ne sancţionează Teodora, avem un borcan în care punem bani pentru orice ton ridicat sau pentru orice cuvânt vulgar… Încă nu e plin”
Liana Stanciu 

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *