ZiarulRing

25-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

După 18 ani, Nadine recunoaște ce se întâmpla la Școala Vedetelor. Experiența care i-a marcat viața

Avatar

Publicat

pe

Nadine a recunoscut cum merg lucrurile, de fapt, la celebra Școală a Vedetelor. Aceasta a încercat experiența dorită de mulți în urmă cu 18 ani. De ce a susținut că i-a marcat viața?

Ce se întâmplă la Școala Vedetelor? Nadine a recunoscut, după 18 ani

Fosta vedetă de la Școala Vedetelor a revenit la marea iubire, televiziunea. După ani în care a încercat diverse lucruri și a trecut prin numeroase experiențe, Nadine Emilie Voindrouh Apostolescu a ales din nou lumea aceasta de care s-a îndrăgostit.

Solista este acum gazda emisiunii Nadine, difuzată la TVR1, de luni până joi. Vedeta a vorbit extrem de deschis despre cum și-a reluat studiile, ce s-a întâmplat în timpul în care nu a apărut pe micile ecrane și despre experiența marcantă de la Școala Vedetelor.

Nadine a vorbit despre experiența de la Școala Vedetelor

„Sunt nostalgică și pline de regrete”

De asemenea, și revenirea la cursuri a uimit pe toată lumea. Majoritatea fanilor săi știu că aceasta nu are liceul terminat, așa că Nadine a vrut să schimbe asta, înscriindu-se din nou în ciclul liceal. Vedeta a recunoscut că uneori nu știe să scrie corect gramatical, dar așteaptă să fie învățată și este în plină evoluție.

„Ultima oară eram aici, acum 18 ani, la “Şcoala Vedetelor”. Sunt nostalgică şi plină de regrete ca n-am ştiut să trăiesc mai mult cea mai frumoasa perioadă din viaţa mea. N-ai mintea de acum la vârsta aia. N-am ştiut că Titus Munteanu nu era un simplu om care m-a angajat, care a pus o vorbă bună pentru mine. N-am ştiut că acei colegi care mă enervau, mă iritau şi care nu mă lăsau să dorm sau trebuia din cauza lor să filmez o scenă în plus îmi vor deveni cei mai buni prieteni, că voi vrea să îmbătrânesc cu oamenii ăia, voi vrea să le ştiu copiii, să le ştiu bucuriile şi necazurile şi că vor fi de referinţă în viaţa mea”
Nadine Voindrouh Apostolescu 

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *