ZiarulRing

16-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Dramele marilor artiste din România. Cutremurător ce au în comun Mirabela Dauer și Angela Similea

Avatar

Publicat

pe

Angela Similea și Mirabela Dauer au foarte multe lucruri în comun. Au încântat inimile românilor zeci de ani cu șlagărele lor care au devenit nemuritoare. Au fost aplaudate frenetic de milioane și milioane de români. Nu mulți știu, dar cele două mari artiste sunt născute în aceeași zi: 9 iulie.

Dramele neștiute ale Angelei Similea și ale Mirabelei Dauer

Din păcate însă, chiar dacă au foarte multe lucruri bune în comun și împreună au făcut din muzică o adevărată artă, cele trei mari artiste împărtășesc și lucruri foarte neplăcute. Cu cât erau mai aplaudate pe scenă, cu atât mai amară era viața lor privată, alături de parteneri de viață abuzivi sau au suferit în copilărie de sărăcie cruntă.

Angela Similea a avut numeroase probleme. A avut o copilărie lipsită de multe lucruri pe plan financiar și a bifat patru căsnicii. Prima cu Andi Constantin, de profesie electrician, a doua cu Sorin Movileanu, chitaristul căruia i-a dăruit un fiu, apoi a fost căsătorită cu olandezul Jan Hilgen și cu politicianul Victor Surdu. A suferit mult în a doua, dar și a treia căsnicie. Partenerii ei de viață obișnuiau să bea și să-i facă viața un adevărat iad.

Dramele neștiute ale Angelei Similea și ale Mirabelei Dauer

Născute în aceeași zi, condamnate la suferință conjugală

Mirabela Dauer a avut parte și ea de o viață zbuciumată, alături de un soț abuziv. A fost căsătorită de două ori. Primul mariaj a fost la 18 ani, cu Willi Dauer, de la care a păstrat numele. S-a măritat ca să poată ieși din casă la petreceri. Mariajul ei a fost scurt. Al doilea, cu fostul regizor de la TVR, Traian Popovici. A fost drama vieții ei. Bărbatul o bătea periodic. ”Am luat bătaie chiar şi cu fierul de călcat, după care mi-a promis că mă omoară. A fost cel mai nefericit mariaj al meu”, a mărturisit artista.

La divorț, Traian Popovici a susținut că și-a surprins soția înșelându-l cu un chitarist, în timp ce se afla la mare pentru un concert. El a adus și martori la proces, influențând astfel instanța să decidă ca Nanu, pe atunci în vârstă de doi ani, să rămână în grija tatălui.”Tatăl meu a paralizat din cauza asta. El îl adora pe Nanu. Când mi-au luat copilul și a văzut ce tristă eram, atâta tristețe a adunat în el… S-a întors cu fața la perete și a murit”, a povestit ea.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *