ZiarulRing

24-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Drama unui sportiv din timpul petrecerii de nuntă. Ce imagini compromițătoare au primit invitații cu mireasa. E scandal!

Avatar

Publicat

pe

Un reputat sportiv din Rusia a trăit momente de umilință chiar la nunta lui. Astfel, mulți dintre nuntași au primit telefoane și un mesaj compromițător despre mireasă, iar apoi au văzut și filmări pe care nu și le-au imaginat vreodată că există.

Drama unui sportiv din timpul petrecerii de nuntă

Totul a avut loc la scurt timp după ce fastuoasa petrecere alături de mireasa sa a început. Zaurbek Sidakov și Madina Pliveva s-au căsătorit zilele trecute într-un cadru de poveste, reușind să uite pentru câteva ceasuri de pandemia care a îngenunchiat Rusia, unde numărul de persoaane infectate cu noul coronavirus a ajuns la 980.405, iar bilanțul morților a ajuns la 16.914. De asemenea, autoritățile ruse au anunțat că în ultimele 24 de ore au fost confirmați pozitiv nu mai puțin de 4.829 de oameni. Însă, cu toate acestea nimic a prevestit ce urma să se întâmple la petrecerea de nuntă.

Imagini compromitatoare cu mireasa

Imagini compromițătoare cu mireasa, chiar în timpul nunții

Conform presei locale, pe la jumătatea fericitului eveniment invitații au primit pe telefoane un mesaj prin care erau anunțați că mireasa a fost ”amanta unui miliardar”, notează publicația Profimedia. Apoi, a apărut și o filmare în care Madina Pliveva apare în lenjerie intimă și se mișcă lasciv, iar imaginile ar fi fost realizate în perioada în care a lucrat ca escortă. De altfel, unul dintre nuntași i-a arătat mirelui, iar acesta a întrerupt brusc petrecerea. În plus, luptătorul Zaurbek Sidakov își dorește să și anuleze căsătoria.

În plus, după ce a văzut videoclipurile și fotografiile compromițătoare cu soția sa, sportivul ar fi târât-o de par și a fost nevoie de intervenția prietenilor pentru a se calma.

Astfel, la nunta campionului mondial cu Madina Pliveva, în vârstă de 25 de ani, au fost prezenți nu mai puțin de 500 de invitați. În vârstă de 24 de ani, acesta ar fi trebuit să reprezinte Rusia la Jocurile Olimpice 2020, dar acestea au fost amânate din cauza pandemiei de coronavirus.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *