ZiarulRing

24-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Drama unei prezentatoare de la TVR! Fiul ei s-a sinucis în ziua în care ea a împlinit 50 de ani

Avatar

Publicat

pe

Tragedie fără margini. Drama prin care a trecut o prezentatoare de la TVR. Fiul ei s-a sinucis în ziua în care ea a împlinit 50 de ani.

O prezentatoare de la TVR trece printr-o dramă greu de închipuit

Eveniment şocant în familia Mihaelei Crăciun! Fiul prezentatoarei de la TVR Internaţional s-a sinucis, la doar 15 ani, chiar de ziua mamei sale. Cancan.ro dezvăluie că băiatul a decis să îşi pună capăt zilelor pe data 23 august, zi în care femeia a împlinit 50 de ani. Sărbătoarea s-a transformat rapid în cel mai negru scenariu pentru orice mamă.

Mereu discretă cu viaţa personală, vedeta a decis să ţină tristul eveniment departe de presă şi şi-a înmormântat copilul a doua zi după tragedie.

Drama unei prezentatoare de la TVR! Fiul ei s-a sinucis în ziua în care ea a împlinit 50 de ani

Mihaela Crăciun: „Pentru mine, discreţia e mai confortabilă”

Mihaela Crăciun este una dintre cele mai cunoscute vedete de la TVR, aceasta fiind angajată aici încă din 1996. De-a lungul timpului, prezentatoarea a fost corespondentul judeţului Suceava la Ştiri, producător şi prezentator de ştiri, moderator şi producător de talk-show.

„Cred în profesioniştii din această televiziune, în valoarea arhivei TVR-ului. Iubesc teribil ce fac, pentru mine profesia asta e o stare de graţie. Mi-am făcut prieteni printre ei, sunt oameni minunaţi, modeşti, oneşti, sinceri.

Acesta este şi crezul meu: modestie, onestitate, sinceritate! În România am un loc preferat şi, din fericire, e chiar în Bucureşti: biserica Stavropoleos. Mă regăsesc în ce spunea Regina Maria «aflu pe Dumnezeu în frumuseţe, în artă, în iubire, în iubire faţă de toţi oamenii». Pentru mine, discreţia e mai confortabilă. Nu cred că mi-ar fi plăcut să fiu un chip fabricat.

Advertisement

Jurnalismul a intervenit în viaţa mea din întâmplare. La fel şi Bucureştiul. În copilărie, dacă mă întrebai ce vreau să mă fac când o să cresc mare, îţi răspundeam că meteorolog în munţi sau horticultor. La facultate am mers tot cu gândul ăsta: am absolvit Istoria-Geografia”,  a povestit despre ea Mihaela Crăciun.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *