ZiarulRing

22-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Drama unei cântărețe din România. A rămas fără voce. Ce a pățit în ziua operației

Avatar

Publicat

pe

Drama unei cântărețe din România este prezentată chiar de către aceasta, Simona Costin. Artista nu ezită să mărturisească dramele prin care a trecut de-a lungul vieții. A rămas și fără voce la un moment dat, lucru care a speriat-o teribil.

Drama unei cântărețe povestită în detaliu

Faimoasa cântăreață din Bihor a mărturisit că de-a lungul vieții a avut parte de necazuri, nu doar de bucurii. Acum se bucură de faptul că are lumea la picioare. Pe lângă asta, are o minunată familie, iar cariera îi surâde.

Fanii Simonei Costin nu știu însă despre clipele grele prin care a fost nevoită să tracă. Când avea doar 14 ani, și-a pierdut dintr-o dată vocea, lucru care a impacientat-o foarte tare. În acele momente se gândea că avea să-și piardă dragostea vieții sale, muzica.

 „Este un dar divin faptul că eu cânt. La 14 ani am muțit. Dintr-odată, într-o dimineață, nu am mai putut să grăiesc deloc. Un doctor din Oradea mi-a zis că aș de o intervenție, pentru că aș avea polipi și că aș avea nevoie de o intervenție.

Când trebuia să mă duc la doctor, mă jucam cu mătușa mea și deodată am zis: „AAA!”. M-am speriat de sunetul pe care l-am scos”, a spus Simona Costin pentru Acces Direct.

Credincioasă din fire, artista nu și-a pierdut speranța până în ultima clipă. Chiar înainte a avea operația, Simona Costin și-a dat seama că vocea i-a revenit. Acela a fost și momentul când s-a îndreptat către o carieră muzicală.

Advertisement

”Nu puteam să rostesc nici măcar un sunet”

Simona Costin credea că nu-și va mai recupera niciodată vocea. Cântăreața mărturisește că nu putea să rostească nici măcar un sunet.

„Exact la două săptămâni, în ziua când trebuia să fiu operată, mi-a apărut vocea, dar un alt timbru vocal”, a spus Simona Costin. De atunci a început calea mea spre muzică. Nu mai credeam că voi mai avea vreodată voce.

Plângeam zilnic și mă întrebam de ce mi se întâmplă mie asta. Treceau zilele și eu eram tot mută. Nu puteam să rostesc nici măcar un sunet”, a continuat ea.

În cadrul aceluiași interviu, Simona Costin a mai povestit despre o problemă de sănătate care era aproape să o coste viața. Pe când avea doar 5 ani, ea împreună cu familia ei au avut un accident. Aceasta povestește cum încerca să împingă mașina, însă a aluneca și a căzut peste o piatră. Mama sa s-a dezechilibrat și a căzut peste ea, care era doar un copil la acea vreme.

„Mașina părinților nu pornea și am împins și eu mașina. Când a pornit, am căzut pe o piatră și mama peste mine. Oasele mi-au fost una peste alta. Am avut nevoie de două operații. Am stat 8 luni cu picioarele în ghips”, a mai adăugat Simona Costin.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *