ZiarulRing

24-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Dramă teribilă pentru familia unei tinere polițiste! Maria s-a sinucis după ce a fost forțată să lucreze în continuare cu un coleg care a violat-o

Avatar

Publicat

pe

O familie s-a trezit într-un șoc total peste noapte. Maria, o tânără polițistă de doar 23 de ani, a decis să-și pună capăt zilelor. Aceasta fusese violată de colegul său și forțată să rămână să lucreze alături de cel care a abuzat-o.

Maria, tânără polițistă care s-a sinucis după ce a fost violată de un coleg

Maria Klochkova avea doar 23 de ani, toată viața înainte și un vis măreț. Tânăra abia și-a început slujba la care a visat în adolescență și a devenit parte a poliției din Rusia, conform mirror.co.uk. Anchetatorii susțin că tocmai visul său i-a adus în cale coșmarul cel mare. Aceasta a fost violată de un detectiv cu vechime. Familia fetei este șocată și cere explicații.

Se pare că aceasta s-ar fi sinucis cu pistolul din dotare, după ce a fost forțată „să lucreze cu un coleg pe care l-a acuzat că a violat-o.” Maria Klochkova și-a început cariera în calitate de investigator criminal în luna august, după ce a absolvit univeristatea cu cele mai bune note. Acum, familia Mariei cere public o investigație completă asupra morții sale îngrozitoare.

O polițistă de 23 de ani s-a sinucis, după ce a fost forțată să lucreze cu colegul care a abuzat-o

„A fost violată de un detectiv”

Sora tinerei polițiste a susținut că a existat o mușamalizare cu privire la moartea ei, spunându-se că altele ar fi fost motivele decesului său. „Sora mea nu a fost bolnavă psihic, nu a avut schizofrenie, a fost împinsă la sinucidere”, susține sora Mariei.

Anchetatorii spun că s-ar fi închis în biroul său de poliție și s-a împușcat mortal în cap. „A fost violată de un detectiv. Din acel moment a crezut că este o rușine pentru familia noastră, nu victima unui monstru. Nu l-a raportat la poliție pentru că se teamea să-și strice cariera și nu voia ca alții să știe despre asta”, a declarat Anna, sora tinerei polițiste.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *