ZiarulRing

16-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Drama secretă trăită de Nuami Dinescu în pandemie. A murit după ce ea a primit un rol

Avatar

Publicat

pe

Nuami Dinescu s-a confesat, într-un interviu pentru Click!, mărturisind că cea mai mare pierdere pentru ea în ultimul an a fost dispariția mamei sale. Actrița a dezvăluit ce a pierdut și ce a câștigat în ultimul an.

Nuami Dinescu și-a pierdut mama

”Am pierdut-o pe mama. Asta a fost cea mai mai mare pierdere din anul ăsta şi din viaţa mea. Altfel, am nişte prieteni care au iniţiat conferinţe şi emisiuni online tot anul şi am învăţat tot felul de lucuri de la ei, asta am câştigat. Şi oameni care în pandemie s-au apropiat, ce ciudat sună, de sufletul meu şi acum îmi sunt prieteni”, a spus actrița, pentru Click!

Serialul ‘Adela”, de la Antena 1, a adus-o pe micile ecrane pe actrița Nuami Dinescu. Ea are un rol savuros, de comedie, în producția Ruxandrei Ion.

Nuami Dinescu interpretează personajul Florica. Actrița a explicat cum a primit propunerea de a juca în serialul respectiv, produs de Ruxandra Ion.

Ce spune despre rolul din serialul Adela

‘Mi se întâmplă rar să sar într-un picior de bucurie, ca un copil. Uite, ăsta a fost un moment. Realmente. Propunerea a venit înainte să plece mama şi știu că s-a bucurat mult când i-am arătat mesajul de la doamna Ruxandra.Cred că Florica are o tinereţe a sufletului şi o voioşie pe care le-a “împrumutat” de la mine. Uit adesea câţi ani am, sunt şocată că îmi cumpăr cel mai des articole sport, adidaşi, blugi şi bocanci şi mă port de parcă-s generaţie de asta mică, fix de blugi şi adidasi. Nu am curiozitatea personajului meu în ceea ce priveşte vecinii, dar e frumos să te joci, să construieşti un personaj simpatic şi isteţ, care e doar curios şi nu face rău.

Şi îşi face bucurie din te miri ce. Când aveam emisiune pe tv, era normal ca prezentator să ştiu tot ce mişcă în showbiz. Probabil că dacă aş primi mâine o astfel de emisiune, chiar aş stii, dar, în acest moment sunt destul de prinsă între două proiecte mari, Adela, producţia difuzată joia, de la 20:30, la Antena 1, și Urzeala lui Prospero, o comedie în cinci acte după opera lui Shakespeare de Claudiu Romilă’, a mai adăugat celebra actriță.

Advertisement

Nuami Dinescu: ”Mi-au spus toți că o să mor de foame”

Unul dintre momentele de cotitură din viața actriței Nuami Dinescu a fost cel în care a decis să plece din București și să se mute la Reșița, pentru a lucra la teatrul de acolo. Artista a mărturisit că nu puțini au fost cei care i-au spus că o să moară de foame.

”Au fost multe. Primul, în 1987, când am renunțat la slujba din București și la examenul pentru Filologie, după ce căzusem la diferență foarte mică de ultimul intrat și am plecat la Teatrul de Stat din Reșița.

Mi-au spus toți că o să mor de foame, dar nu m-a întors nimic din drum. Au tot fost cotituri. Am decis, mi-am asumat și am mers mai departe”, a declarat Nuami Dinescu pentru thriveglobal.ro.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *