ZiarulRing

15-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Drama pe care Leo Iorga a ascuns-o publicului: „Au fost 9 ani de chin pentru el”. Puțini au știut despre asta

Avatar

Publicat

pe

Leo Iorga s-a stins din viață zilele trecute, iar lucrurile care l-au măcinat ies acum la iveală. Fiul artistului a făcut câteva dezvăluiri emoționante despre marea dramă pe care Leo Iorga a ascuns-o. Iată declarațiile moștenitorului vedetei!

Drama pe care Leo Iorga a ascuns-o de public

Leo Iorga s-a stins din viață la vârsta de 54 de ani. Organismul său nu a mai putut să lupte, după ce a reușit ca preț de 9 ani să țină pe loc boala teribilă de care suferea, cancerul. Din păcate, se pare că tragedia aceasta face parte dintr-o serie de evenimente grele pe care membrii au trebuit să o ducă pe umeri.

„În sâmbăta morţilor, iubitul meu soţ a plecat în braţele bunului Dumnezeu. Fie ca sufletul tău să zboare nestingherit şi lin în Împărăţia Cerurilor, unde vei fi alături de colegii tăi Teo Peter, Emil Laghia, Gyuri Pascu. Dumnezeu să te odihnească şi să te ierte, dragostea mea, luptătorul meu neînfricat“, a anunţat, sâmbătă dimineaţă, Paula Iorga, soţia regretatului rocker.

Drama pe care Leo Iorga a ascuns-o timp de 9 ani

„Doar morfina le-ar fi putut calma”

Cei doi băieți ai săi au fost șocați de decesul tatălui, crezând că tocmai după atâția ani cu boala, soarta i se va rescrie. Edy, fiul cel mare, a declarat că totul s-a petrecut brusc și că a fost extrem e dureros pentru toți.

“Momentul în care am aflat că şi-a dat ultima suflare a fost foarte dureros pentru că oricât de mult ai fi pregătit, tot nu poţi accepta. Ultima dată l-am văzut pe tata joi. Am lăsat-o pe mama lângă el. Aş putea spune că tata a avut o moarte liniştită, pentru că medicii ne-au prezentat o schemă medicală destul de delicată pentru el, adică ne aşteptam să se confrunte cu nişte dureri groaznice pe care doar morfina le-ar fi putut calma. Uite că Doamne, Doamne l-a scăpat de acele dureri. Mie îmi place să cred că e cel mai pozitiv rezultat negativ, pentru că în ultima perioadă nu a fost deloc uşor. Au fost 9 ani de chin pentru el. Mama a slăbit enorm. Suferinţa şi oboseala şi-au spus cuvântul. Mama a fost peste tot după tata, se trezea şi din 10 în 10 minute, erau nopţi în care dormea doar jumătate de oră. A avut momente în care îmi spunea că nu mai poate”
Edy Iorga

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *