ZiarulRing

25-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Drama neștiută a Ramonei Olaru. Ce a pățit asistenta de la Neatza

Avatar

Publicat

pe

În ediția de azi a emisiunii ”Neatza cu Răzvan și Dani” s-a celebrat iubirea, dat fiind că pe 24 februarie românii sărbătoresc ”Dragobetele”. În ediția de azi, Ramona Olaru a făcut și o mărturisire tristă.

Drama neștiută a Ramonei Olaru

Întrebată fiind care au fost poveștile de dragoste care au impresionat-o sau care o impresionează, frumoasa blondină a făcut o mărturisire dezarmantă:

”M-au impresionat poveștile de dragoste, mai ales cele cu final trist, pentru că din păcate asta mi s-a întâmplat și mie”, a spus Ramona Olaru, cu durere în glas.

Cu toate că este o femeie extrem de frumoasă, se pare că viața amoroasă a Ramonei Olaru este una tumultoasă. De altfel, aceasta s-a despărțit recent, din nou, de iubitul ei Cuza, de la Noaptea Târziu, când cei doi s-au întors din vacanță. Vedeta a recunoscut că a suferit în urma acestei despărțiri.

„Nu o să treci ușor, nu ai cum să treci ușor peste o despărțire. Trebuie să suferi și după aceea o să fii bine. Atunci vei fi mai puternică, dacă și suferi. Așa suntem făcuți”, a spus Ramona Olaru.

Cea mai mare dezamăgire din viața Ramonei Olaru

„Să caut fericirea în alte persoane, asta este cea mai mare dezamăgire a mea. Am învățat că doar tu ești cel care te face fericit, nu cei care apar în viața ta, indiferent de natura sau statutul lor”, a mai declarat frumoasa blondina.

Advertisement

Ramona Olaru apare în fiecare dimineață la matinalul de la Antena 1, însă puțini știu ce meserie ar fi vrut să aibă aceasta.

”Eu am vrut să fiu stewardesă. N-am avut destul acces la informație. Eram una bună dacă aș fi fost în avion. Dar în ultimul timp când m-am hotărât să mă apuc de treabă, mi-au zis că nu pot să mă fac stewardesă pentru că mă apucasem de tatuaje și nu trebuie să fie la vedere. Dar tot am ajuns la înălțime, lângă oamenii pe care i-am admirat mereu”, a mai declarat Ramona într-una dintre edițiile emisiunii ”Neatza cu Răzvan și Dani”.

Înainte de a fi iubita lui Cuza, Ramona Olaru a fost căsătorită vreme de trei ani. În cele din urmă însă, după o relație de cinci ani, s-a ajuns la divorț.

”De 5 ani suntem împreună. Sunt căsătorită de trei ani aproape cu el. Suntem la poluri opuse. Eu sunt aşa…”heeeei, hai să ne distrăm”, iar el e aşa „nu vreau, stai departe de mine”. Probabil acesta este lucrul care ne apropie cel mai mult. Şi pentru că el nu vrea să apară, de aceea e oarecum ascunsă”, spunea Ramona Olaru despre fostul ei soț, când încă forma un cuplu cu acesta.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *