ZiarulRing

15-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Drama Mirabelei Dauer. Artista a fost bătută și amenințată cu moartea. „Tatăl meu a paralizat din cauza asta”

Avatar

Publicat

pe

Mirabela Dauer este una dintre cele mai apreciate și iubite artiste din România. Mereu cu zâmbetul pe buze și într-o formă de invidiat, puțini sunt cei care știu drama pe care o ascunde aceasta.

Artista a fost căsătorită cu Traian Popovici, iar împreună au avut un băiat, care în cele din urmă a ajuns în grija tatălui. Artista a trecut prin clipe cumplite, înainte de divorț.

Soțul a bătut-o cu fierul de călcat și a amenințat-o cu moartea. Mirabela Dauer a trecut prin clipe grele, însă atunci când acesta i-a luat copilul, viața ei s-a schimbat total.

Pe vremea aceea, soțul Mirabelei Dauer a reușit să aducă martori falși și să înșele instanța, la divorț.  Acesta a spus că și-a găsit soția înșelându-l, astfel că fiul lor a rămas în grija tatălui, după cum au decis judecătorii. „Tatăl meu a paralizat din cauza asta. El îl adora pe Nanu. Când mi-au luat copilul și a văzut ce tristă eram, atâta tristețe a adunat în el… S-a întors cu fața la perete și a murit”, a spus Mirabela Dauer, potrivit Click, citat de Spynews

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *